Mijn ervaring met Het Stappenplan van Cambridge Weight Plan

09/04/2019 in: Cliëntervaringen

Ik kon mijn schoenen niet meer goed vastmaken, omdat mijn buik in de weg zat. De maat was vol, dit kon zo niet langer. Wat voelde ik mij belabberd in mijn lichaam. Een rondje met de hond was al een hele inspanning. Ik heb het vaak zat zelf geprobeerd. Steeds als ik de eerste kilo's kwijt was, kwamen die er met een paar weken weer bij. Het lukte mij niet alleen. Ik had begeleiding nodig. Na wat zoeken kwam ik uit bij Het Stappenplan van Cambridge Weight Plan.

Ik ging eerst nog op zomervakantie, maar daarna wilde ik direct starten met Het Stappenplan. Voor mijn eerste week heb ik gelijk dieetproducten aangeschaft, zodat ik na mijn vakantie meteen kon beginnen. De producten waren lekker en het was voor mij eigenlijk niet zo moeilijk om het plan vol te houden. Door de 1 op 1 begeleiding die elke week plaatsvond en de steun van mijn coach is het me gelukt. Door middel van Het Stappenplan heb ik het eten weer heel bewust opgebouwd om op gewicht te blijven. In totaal ben ik ruim zes kledingmaten geslonken en ondertussen geniet ik weer volop van het leven. Ik kan weer heerlijk wandelen met de hond, ik loop zelfs de dubbele afstand in dezelfde tijd. Het is weer een feestje om kleding te kopen. Ik had het echt nodig. Van gezond en smaakvol eten kan ik nu echt genieten en ik maak bewuste keuzes. Ik voel me vitaal en zit weer goed in mijn vel. Wat ben ik blij dat ik toen deze keuze heb gemaakt. Op de foto is te zien hoe ik er die zomervakantie uitzag en hoe ik het nooit meer wil.

The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Carla van Maanen


Maak een afspraak