Mijn verhaal

29/11/2019 in: Cliëntervaringen

In mei 2010 ben ik gestart met Cambridge Weight Plan. Ik ben zo enthousiast geraakt van het product, dat ik graag mijn ervaring wil delen en doorgeven.

Na de bevalling in 2007 was ik snel genoeg een groot gedeelte van zwangerschapskilo’s kwijt door een aantal operaties. Ook hield ik er een te hoge bloeddruk aan over. Een erfelijke aangelegenheid. Daarvoor kreeg ik meteen medicijnen voorgeschreven. Toch wilde ik echt iets aan mijn gewicht gaan doen. Maar ja, toen kwamen de (zeker bekende) uitstelmomenten: eerst ontzwangeren, dan: willen we nog een 2e? Dan ga ik toch niet tussendoor afvallen?

Oktober 2009: het moment: ik kocht een cross-trainer. Ik zou beginnen met meer bewegen en afvallen!

Helaas… na een paar maanden met rugpijn rondgelopen te hebben (die steeds erger werd), ben ik maar naar de huisarts gegaan. Na enkele onderzoeken en een scan de uitslag: een hernia. Daar zat ik dan…. Letterlijk bij de pakken neer.

Mij werd in die weken duidelijk dat ik gezond wilde zijn en mijn dochter wilde zien opgroeien! Met haar voetballen in de tuin, als puber meemaken en haar moeder zien worden! Met overgewicht heb ik een lagere levensverwachting… Tijd om iets te gaan ondernemen!

Februari 2010 kwam mij het Cambridge succesverhaal van een kennis ter ore. Ik dacht: hier ga ik serieus over nadenken. Ik moet er vierkant achter staan!

Ik vond een consulente in Essen, Daiana. Met haar heb ik gebeld en ik kwam er toen achter dat Cambridge in juli met een nieuw product zou komen: Cambridge 800, speciaal voor België gemaakt! Maar het was nu mei… En ik had eindelijk de knoop doorgehakt dat ik er iets aan moest gaan doen! Daiana adviseerde mij het dan in Nederland te gaan volgen en vroeg meteen of ik interesse had om consulent te worden om Cambridge in België mee op te starten. Kritisch als ik was antwoordde ik: ik ga eerst even kijken of het werkt! Natuurlijk, zei ze, bel me maar als je interesse hebt. En zo geschiedde!

Ik heb een Consulent gebeld en ben begonnen. Omdat de producten alle vitamines, mineralen en voedingsstoffen bevatten welke het lichaam nodig heeft per dag, voelde ik mij super goed!

Tijdens mijn vakantie merkte ik dat ik - ondanks de afspraak met mijzelf dat ik alles mocht eten – bewuster en relaxt met eten omging. De gewichtsbeheersingsfase is de belangrijkste van het hele Cambridge Weight Plan. Je leert hoe je je gewicht in evenwicht kunt houden op een heel eenvoudige manier, zonder voeding weg te laten, met normale voeding van de voedingsdriehoek. Ik ga je leren en laten ervaren hoe dat moet!

Ik was enthousiast en heb Daiana natuurlijk gebeld. Want: Ik gun iedereen deze fantastische ervaring!
Ik ben vereerd één van de 1e Consulenten van België te zijn en hoop dat mijn verhaal je geïnspireerd heeft.

Bel of mail me als je net als ik en vele anderen succesvol wilt afvallen zonder jojo effect.

The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Wendy van Hemert

Wendy van Hemert
Maak een afspraak
Cliëntervaringen
Halverwege het gesprek wist ik: dit MOET lukken

Halverwege het gesprek wist ik: dit MOET lukken...

Ondertussen exact 11 weken na mijn start, kan ik zeggen dat ik mij veel fitter voel en minder moe ben!! Ik had niet echt...

Lees meer

Ook merk ik wel dat ikzelf vaker eens in de spiegel kijk, vooral dat het soms ‘onwerkelijk’ voelt dat mijn figuur zo verbeterd is. Je bent jezelf zo niet meer gewoon.

Ook merk ik wel dat ikzelf vaker eens in de spiege...

Wendy hier! Ellen is nu na 1,5 jaar nog altijd op gewicht. Ze komt nog regelmatig langs voor een praatje en natuurlijk...

Lees meer