Patty Kiemeny

21/10/2013 in: Cliëntervaringen

Mijn vriendin is met Cambridge afgevallen. Dat wilde ik natuurlijk ook. Ik hoefde in gewicht niet zoveel gewicht kwijt, maar ik wilde wel het vet rond mijn middel niet meer voelen en zien.

Op de weegschaal van de sportschool had ik al gezien dat mijn vetpercentage te hoog was. Ik sportte veel omdat ik dat buikvet kwijt wilde, maar er gebeurde helaas, ook ondanks het sporten, helemaal niks. Ik heb toen Cambridge 500 gedaan en dat ging goed. In totaal raakte ik het gewicht kwijt dat ik wilde en dat in combinatie met sport. Dat was in 2009 en ik ben nog steeds op gewicht. Op sportgebied ben ik zelf diploma’s gaan halen omdat ik zelf wel eens wilde weten waarom ik niet afviel terwijl ik wel 4 a 5 keer in de week sportte. In de sportopleidingen en hormoonopleiding ontdekte ik toen dat ik verkeerd sportte. Sinds ik anders ben gaan sporten verloopt mijn vetverbranding beter. Maar het is blijven opletten met wat ik eet (minder snoepen), voor de rest van mijn leven en ik moet wel blijven sporten. Zo zorg ik er voor dat ik beter op gewicht blijf en mijn vetpercentage gereduceerd houd. Ik hoop dat ik met mijn ervaringen en mijn opleidingen anderen kan helpen om gezond te blijven leven (en eten).

The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Patty Kiemeney

Patty Kiemeney
Maak een afspraak