succesvol afgevallen met The 1:1 Diet!

10/01/2020 in: Cliëntervaringen

Wat fantastisch dat The 1:1 Diet op mijn pad kwam

Mijn naam is Andrea Pijffers, getrouwd, kinderen en schattige kleinkinderen en werk sinds 2010 als The 1:1 Diet consulent.

Door stoppen met roken, teveel genieten van het goede leven en weinig sporten was ik behoorlijk in gewicht toegenomen, waardoor ik totaal niet fit was en weinig energie had. Toen ik de enthousiaste verhalen hoorde over The 1:1 Diet, wilde ik dat zelf ook dolgraag ervaren en heb resoluut een afspraak bij mijn consulent gemaakt.

En dat was de start van een nieuw begin!!

De laatste jaren heb ik me niet meer zo fit en slank gevoeld, ondanks allerlei diëten. Nu wel weer. Geweldig om te mogen zeggen!
Ik ben zó enthousiast geworden van The 1:1 Diet, dat ik besloten heb zelf consulent te worden en heb de opleiding hiervoor gevolgd. Eindelijk een dieet wat de gewenste resultaten gaf. Het is een programma van verantwoord afvallen naar bewust genieten! Dat wil ik iedereen wel vertellen en daarmee helpen om dat te bereiken. Als je eenmaal je gewicht ziet verminderen en weet hoe je dat kan behouden, geeft dat echt een euforisch gevoel en heel veel motivatie.
Als consulent heb je zelf The 1:1 Diet Stappenplan gevolgd en ben je door deze ervaring prima in staat cliënten een hart onder de riem te steken. Met deze steun in de rug en het dieet, wil ik je graag begeleiden naar een nieuw begin!

Schroom niet en bel of mail voor een afspraak. Ik help je graag!

Hartelijke groet,
Andrea

The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Andrea Pijffers

Andrea Pijffers
Maak een afspraak