Succesvol afvallen onder begeleiding

17/07/2019 in: Cliëntervaringen

“Ik heb geleerd dat overgewicht heel vaak niet alleen over eten gaat en dat het belangrijk is dat je de juiste begeleiding krijgt tijdens een afslanktraject”

Eigenlijk ging het heel geleidelijk. Ik vond mezelf helemaal niet zo dik. Ja, de weegschaal gaf overgewicht aan, maar door mijn lengte, ik ben 1.79 m. lang, vond ik het best meevallen. Alleen vond ik het zien van mijn eigen foto’s niet zo leuk. Zeg maar gerust dat ik liever niet op de foto wilde. Ook vond ik kleding kopen niet leuk. Nu hou ik sowieso niet van drukke winkels, maar het feit dat de kleding die ik droeg onder de grootste maat viel in de “gewone” winkels, was ook niet fijn.

Succesvol afgevallen met 1 op 1 begeleiding

Op het moment dat mijn tweelingzus begon met lijnen, was het voor mij ook tijd om eens goed naar mezelf te kijken. Bovendien werd ik door een familielid met de neus op de feiten gedrukt wat betreft gezondheidsrisico’s dat overgewicht met zich meebrengt. Mijn tweelingzus viel af met behulp van het Cambridge dieet en ze werd begeleid door een consulent. Ze zag er geweldig uit nadat ze was afgevallen, dat wilde ik ook! Het is onnodig om te zeggen wat het met je doet als je weer goed in je vel zit; kleren passen beter, bewegen gaat makkelijker en hoe meer gewicht je kwijtraakt hoe meer zelfvertrouwen je krijgt. Wat een mooi verschil!

De kans om zelf Cambridge consulent te worden

Na mijn traject kreeg ik de kans om zelf Cambridge consulent te worden. Wat ik bij mijn tweelingzus heb gezien en zelf heb ervaren is zo’n mooi avontuur, daar help ik ook graag andere mensen mee.

Na mijn opleiding bij Cambridge Weight Plan en een opleiding tot gewichtsconsulent, heb ik nog diverse cursussen gevolgd. Daarvan heb ik ook geleerd dat overgewicht heel vaak niet alleen over eten gaat en dat het daarnaast bij een afslanktraject belangrijk dat je de juiste begeleiding krijgt. Iemand die je kunt vertrouwen en die altijd voor je klaarstaat.

Sinds 2010 heb ik een eigen praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing. Wil je ook succesvol afvallen met persoonlijke begeleiding? Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Kom dan gerust eens langs voor een informatief gesprek zonder verplichtingen.

Je bent van harte welkom! 

The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Judith Lubbers-Krikken


Maak een afspraak