Succesvol afvallen onder begeleiding

11/06/2019 in: Cliëntervaringen

Op een prettige manier afvallen met het Cambridge dieet Nadat ik al vele diëten had geprobeerd, heb ik blijvend resultaat geboekt met behulp van het afslankprogramma van Cambridge Weight Plan.

Razend enthousiast over het Cambridge dieet

Een collega was enorm afgevallen en was razend enthousiast over het Cambridge dieet. Eenmaal thuis, heb ik de pc opgestart en ben gaan Googelen op Cambridge Weight Plan en zag dat er een Cambridge consulent bij mij in de buurt zat. Ik heb een afspraak gemaakt voor een intakegesprek en kon gelukkig al vrij snel terecht. Na uitleg van de consulent, ging ik met een tas met informatie en dieetproducten naar huis. Ik moest nog wel zien of het inderdaad zo makkelijk en simpel zou zijn als ik te horen kreeg.

Succesvol afvallen met persoonlijke begeleiding

Maar ik kan nu ook zeggen: “Ja, het is zo’n prettige manier van afvallen”. Met het Cambridge Stappenplan kun je kiezen uit meerdere mogelijkheden. Er is altijd een programma wat bij je past, echt maatwerk dus. Door het Stappenplan leer je hoe je je gewicht kan behouden in de toekomst.
Je wordt goed begeleid door een consulent die zelf ervaring heeft met het dieet en een opleiding heeft gehad bij Cambridge. 

Blij met het Cambridge dieet

Ik ben zo blij met het Cambridge dieet en hoe ik mij nu voel, dat ik iedereen die positieve ervaring gun. Ik kan zoveel dingen makkelijker zoals traplopen, wandelen en sporten. Daarnaast kan ik weer kleding aan die ik leuk vind en voel ik me niet meer onzeker. Daarom heb ik besloten om zelf te starten als Cambridge consulent. 

Ik wil graag die ervaring met jou delen, dus maak gauw een afspraak!

The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Cliëntervaringen
Geen grote gewichtsschommelingen meer!

Geen grote gewichtsschommelingen meer!...

Na haar 2 zwangerschappen was Marjolein klaar met haar te veel aan gewicht....

Lees meer

Jan stopte met roken en kwam behoorlijk aan.

Jan stopte met roken en kwam behoorlijk aan....

Jan en zijn vrouw zijn samen begonnen met het Cambridge Weight Plan Stappenplan. Enorme doorzetters. Beiden zijn ze blij...

Lees meer

Helma heeft balans in haar leven gevonden

Helma heeft balans in haar leven gevonden...

Helma heeft haar gewicht in balans...

Lees meer