Succesvol afvallen onder begeleiding

11/06/2019 in: Cliëntervaringen

Na jaren heb ik geleerd, door keuzes te maken en beter op mijn eten te letten, hoe ik op mijn gewicht kan blijven.

Voordat ik bekend was met Cambridge Weight Plan had ik in het verleden al vaak andere afslankmethodes geprobeerd. Mijn man kwam als eerste met het idee om het Cambridge dieet te gaan volgen, maar ik was bijzonder sceptisch; het zoveelste dieet!

Mijn gewicht onder controle

Mijn man en ik zijn 3 januari in 2005 gestart met het oude Cambridge 500-programma 3 producten per dag. De eerste 3 dagen waren heel vreemd, niet ‘gewoon’ eten, maar de dieetproducten en 2 tot 3 liter water drinken op een dag. Maar ik voelde me goed, eigenlijk voelde ik me al direct veel beter! Na de eerste 3 dagen ging het alleen maar gemakkelijker, shaken, een reep of een soepje, en na een paar weken even een tussenweek. Ik stond wekelijks op de weegschaal en het resultaat was al goed te zien. Ik behaalde binnen mijn bepaalde periode mijn afslankdoel; mijn streefgewicht.
Ik voelde me ook veel energieker en zat heel lekker in mijn vel! En met de gedegen afbouwfase die wordt gehanteerd bij het Cambridge dieet, heb ik geleerd mijn gewicht beter onder controle te houden.

Anderen helpen met afvallen

Door mijn enthousiaste verhalen tegen iedereen over de fantastische werking van Cambridge dieet, besloot ik zelf consulent te worden. Waarom? Omdat ik uit eigen ervaring weet wat overgewicht met je kan doen, hoe onzeker je daarvan kan worden. Daarnaast vind ik het geweldig om andere mensen, die in hetzelfde schuitje zitten als ik ooit zat, te helpen om zichzelf weer goed te gaan voelen en weer zeker over hun eigen lichaam te laten voelen. En of je nu wat gewicht wilt verliezen voor je gezondheid, of om weer dat leuke zomerjurkje aan te kunnen; ik sta voor je klaar!

The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Saskia van de Riet

Saskia van de Riet
Maak een afspraak