Vergeleken met alle diëten die ik gedaan heb was dit "easy going" met een fantastisch resultaat

25/02/2018 in: Cliëntervaringen

Mijn "nieuwe" ik vind ik heerlijk en krijg nog steeds volop complimenten!

Vergeleken met alle diëten die ik gedaan heb was dit "easy going" met een fantastisch resultaat

Nadat ik 18 jaar geleden was gestopt met roken, begon het jojoën met mijn gewicht. Voor mij een hele nieuwe ervaring daar ik altijd een spriet was geweest:-)

Jaren van steeds weer iets nieuws beginnen en toch weer terugkomen op het oude gewicht, was niet motiverend. Totdat op een dag mijn oudste dochter thuiskwam en zei: ''Dit moeten we doen mam''. Na een intakegesprek bij Charlotte van het Kaar-Gabriel, van Cambridge Weight Plan Leimuiden in de gemeente Kaag en Braassem, voelde het goed en zijn we gestart.

De begeleiding door middel van de afspraken, Appjes en telefoontjes heb ik als zeer positief ervaren en waren altijd weer een aanmoediging om door te gaan.
Het klinkt gek, maar deze poging heeft niet echt veel moeite gekost en dit is denk ook door de juiste voedingsstoffen die je binnenkrijgt. Ik heb me al die tijd vol energie gevoeld terwijl de resultaten verbluffend waren voor mij.

Mijn “nieuwe” ik vind ik heerlijk en krijg nog steeds volop complimenten. Al enige tijd eet ik nu weer gewoon, stap 7, en mijn gewicht blijft onder controle en voel me nog steeds vitaal!

 

The 1:1 Diet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het 1:1 Diet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Monique Captein

Monique Captein
Maak een afspraak