Weightenjoy! Mijn afslankverhaal!

14/09/2012 in: Cliëntervaringen

Mijn verhaal Mijn eigen verhaal is het volgende: Ik was eigenlijk van kinds af aan stevig. Dacht dat dat mijn bouw was en dat dus 'zo hoorde'. Toen er na mijn zwangerschap nog wat 'was blijven hangen' dat niet meer weg wilden en over het Cambridge dieet hoorde heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Afvallen met 'minder snoepen en sporten' was niet echt gelukt: het duurde me te lang voordat de resultaten dáár waren. Ik was in het begin wat sceptisch over dit dieet met 'alleen zakjes''. Dacht dat dat niet echt gezond kon zijn. Heb me er echter in verdiept en kwam tot de conclusie dat er toch wel goed over was nagedacht. Een soort 'sondevoeding in een zakje met weinig calorieën én een lekker smaakje'. Zó zag zag ik de producten uiteindelijk. Niet helemaal vol vertrouwen in mezelf begonnen aan het Cambridge 500 programma. Vroeg me af of ik daar wel gedisciplineerd genoeg voor was om zo'n 'streng' dieet vol te houden. Vond de eerste 3 dagen niet echt heel makkelijk, zeker de 3e avond niet....máár vanaf dag 4 vond ik het heel goed te doen! stond ook een stuk frisser op dan normaal! Tja en toen bleek het 'strenge dieet' vrij gemakkelijk en overzichtelijk. Ik kwam in een soort 'flow' van: "nu pakken we effe door" en ben uiteindelijk zoveel afgevallen met het dieet da ik mezelf voor het eerst als 'slank' kon bestempelen. Erna netjes de producten afgebouwd en 'gewoon eten' weer opgebouwd en nu, een paar jaar later is het er nog steeds af: Uiteraard wel met wat veranderingen aan m'n eetpatroon. Persoonlijk heb ik ook gemerkt dat 'gewicht verliezen ook gewicht winnen is'. Ben er écht een ander mens door geworden. Droeg vroeger vrij onopvallende kleding en een vriendin zei altijd dat ik een bescheiden "sorry dat ik besta" houding had. Dat is inmiddels niet meer het geval. Ervaar dat letterlijk en figuurlijk lekker in je vel zitten echt doorwerkt in alles; andere kleding, meer rechtop lopen en er meer durven 'zijn'.

Weightenjoy! Mijn afslankverhaal!
Vandaar dat ik uit ervaring oprecht heel enthousist ben over het Cambridge Weightplan: of je nu een aantal kledingmaten of nét dat kleine flufje boven je spijkerbroek kwijt wilt!

Het 1 op 1 Dieet voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende Het 1 op 1 Dieet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Marianne de Bruyne

Marianne de Bruyne
Maak een afspraak
Cliëntervaringen
Weightenjoy! Sceptische Boris afgeslankt!

Weightenjoy! Sceptische Boris afgeslankt!...

Tijdens mijn vakantie maakte onze gids een grapje: ik zou – net als mijn vrouw – ook zwanger zijn… Eigenlijk had hij gew...

Lees meer

Weightenjoy! Tamara voelt zich gesteund!

Weightenjoy! Tamara voelt zich gesteund!...

Tamara na zwangerschappen weer aan het afvallen met het nieuwe Stappenplan....

Lees meer

Weightenjoy! Niet te geloven: ook ik  slank dankzij het Cambridge Weightplan!

Weightenjoy! Niet te geloven: ook ik slank dankzi...

Ongelofelijk! Altijd stevig geweest dus ik dacht: zo ben ik maar niets is minder waar: (blijvend) slank met het Cambridg...

Lees meer