Afslank verhaal van Kirsten

07/09/2015 in: Cliëntervaringen

Mijn ervaringen met Cambridge cq Audrey Heykoop

/uploads/2vrouwen2.jpg

Na 3 jaar dagelijks last van mijn rug te hebben vond ik het nu tijd worden om van die klachten af te komen.
Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben gestart met het Cambridge Weight Plan en heb Audrey als consulente gekozen.
Audrey is een consulente die mij hielp met maatwerk, dit was echt erg belangrijk voor mij, ik had hierdoor totaal niet het gevoel dat ik aan het lijnen was.
Samen met Audrey kozen we een stap die bij mij paste, omdat ik veel sport, 3 tot 4 x per week, ik geef les op de sportschool en heb een fysiek zware job, als etaleuse, waardoor niet elke stap voor mij geschikt was. De eerste resultaten waren veelbelovend, dat gaf mij veel vertrouwen mijn doel te kunnen bereiken......
Gedurende de begeleiding van Audrey viel ik een motiverende hoeveelheid af..
Mijn streefgewicht hadden we van te voren vastgesteld naar een voor mij acceptabel gewicht, maar dat heb ik bijgesteld naar een verantwoord en gezond gewicht omdat het me prima af ging.
En als ik iets wil dan ga ik er ook 100% voor!!!!!
De laatste loodjes waren wel lastig, maar door Audrey kon ik het volhouden en op 5 mei, bevrijdingsdag..... toevallig zo of niet, bereikte ik mijn uiteindelijke streefgewicht!!!!!
Nu is het voor mij een zwaardere taak om mijn gewicht zo te houden als af te vallen, dus ik ben er echt nog niet, maar wederom door de steun van Audrey gaat me dat ook lukken.
Ik kan weer makkelijker kan bewegen en sporten.
Ik raad iedereen Cambridge aan, het is een Stappenplan wat goed vol te houden is, veel keus in smaken die je kan gebruiken, ook verschillende structuren, dus daardoor makkelijk te volgen. Van starten met verantwoord afvallen naar bewust genieten van het leven.
Kirsten de Nobel

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Audrey Heykoop

Audrey Heykoop
Maak een afspraak
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten