Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik wat ik bereikt heb

06/10/2020 in: Cliëntervaringen

Ineke Hoeksema wist dat ze wat aan haar overgewicht moest en wilde doen. Maar over een dieet met maaltijdvervangers heeft ze lang getwijfeld. Ze wist als kok toch heel goed zelf wat goed en fout was?

/uploads/ineke-ervaringsverhaal-frame.jpg
"Door mijn eerdere pogingen om af te vallen ben ik vaak in een vicieuze cirkel terechtgekomen. Het ging altijd een paar weken goed en vervolgens werden de verleidingen weer te groot en was mijn doorzettingsvermogen weg. Ik hield het gewoon niet vol en voelde me daar slecht over."

Consulent

“Na veel twijfels ben ik met dit dieet begonnen. Ik was sceptisch, maar wist ook dat er drastisch iets moest veranderen. De volgende dag zat ik bij mijn consulent. Ik hield mezelf voor dat als het niets zou zijn, ik gewoon weer zou stoppen.”

Levensles

“Nooit had ik gedacht dat ik er zo makkelijk doorheen zou fietsen. De eerste week was zwaar, maar de knop was wonder boven wonder om. Nog steeds ben ik ontzettend verbaasd dat het me gelukt is. Na heel wat kledingmaten te zijn kwijtgeraakt, heb ik weer ontzettend veel energie, zelfvertrouwen en ben ik zelfs aan het trainen voor de Nijmeegse Vierdaagse. Dat dit avontuur een levensles gaat zijn, weet ik zeker. Naar mijn oude gewicht ga ik nooit meer terug.”

Nieuwsgierig naar het hele verhaal van Ineke?Benieuwd hoeveel gewicht Ineke is kwijtgeraakt?

Vraag het één van onze The 1:1 Diet consulenten.


Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Yvonne van der Sluis

Yvonne van der Sluis
Maak een afspraak
Catinga

Catinga...

Het afslankverhaal van Catinga...

Lees meer

Kandidaat Afslanker van het Jaar Ineke

Kandidaat Afslanker van het Jaar Ineke...

Ineke heeft Het Stappenplan geweldig doorlopen! Opgegeven voor de titel afvaller van het jaar. Superblij en trots ben i...

Lees meer

Het mooie afslankverhaal van Anita

Het mooie afslankverhaal van Anita...

Het afslankverhaal van Anita...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten