Als ik nu op het podium sta denk ik: Ja, ik mag er ook wel wezen!

04/10/2018 in: Cliëntervaringen

Daar stond ze dan, vrolijk te dansen op het podium. De volgende ochtend schrok Joyce zich rot, toen ze zichzelf terug zag in een filmpje. Ze was altijd al wat steviger, maar nu besefte ze pas écht dat ze veel te zwaar was. Het was tijd voor verandering.

/uploads/ervaringsverhaal-frame-joyce.jpg

“Ik durf me meer te laten zien en ook als ik op het podium sta denk ik: Ja, ik mag er ook wel wezen!”

Ze had al vaker een dieet gevolgd, maar viel telkens weer terug in haar oude gewoonten. Avondje op de bank? Natuurlijk wel met chips en chocolade. Uit eten? Standaard één keer in de week. Naar de bioscoop zonder wat lekkers? Not done.

Geïnspireerd door de positieve verhalen van haar vriendin, meldde Joyce zich bij haar consulent. Het voelde voor haar meteen goed. Elke week zag ze resultaat en dat motiveerde haar om door te gaan. Maar, benadrukt ze, zonder de begeleiding van haar consulent was dat nooit gelukt.

Joyce staat nu weer stralend op het podium en voelt zich in haar ‘nieuwe lichaam’ fantastisch. En wat geeft het haar een super gevoel, als de verkoopster vraagt of ze misschien maat XS wil proberen. Af en toe moet ze nog even wennen aan haar lichaam, maar ze weet nu wel zeker dat ze het nooit meer zo ver laat komen.

Nieuwsgierig naar het verhaal van Joyce?


Benieuwd hoeveel gewicht Joyce is kwijtgeraakt?
Vraag het één van onze The 1:1 Diet consulenten

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Lydia de Vries

Lydia de Vries
Maak een afspraak
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten