Annelies Brink

04/09/2015 in: Ervaringsverhalen

"Dit dieet werkt aanstekelijk"

Geschreven door: Annelies
In de afgelopen jaren was mijn gewicht langzaam opgelopen. Voor de zomervakantie was mijn gewicht op een hoogte waar ik niet zo blij mee ben. De afgelopen jaren heb ik geprobeerd om anders te eten, ik volgde Herbalife, Montignac, Atkins, het bloedgroependieet, echter een paar onsjes afvallen was het resultaat. Tot ik op een dag bij mijn kinesioloog het foldertje van het Cambridge dieetplan van Chantal tegenkwam... Omdat ik ‘s ochtends nog slechts de keuze had uit twee kledingstukken die ik nog aan kreeg en ik absoluut niet aan een maat 44-46 wilde besloot ik actie te ondernemen.
Ik belde met Chantal en maakte een afspraak. Ik kon gelijk de volgende dag terecht en gaan starten met het Cambridge dieet. Ik heb het als heel prettig ervaren. Zeer duidelijk alleen de producten van Cambridge eten verder niets. Ik kon dus niet smokkelen met een extra boterhammetje of zo.
In het begin had ik voor mezelf een streefgewicht gesteld. Omdat mijn ervaring met andere diëten was dat je op een bepaald punt stil blijft staan, dacht ik, als ik daar ben dan zie ik wel verder. De ervaring wees anders uit! Toen ik mijn streefgewicht had gehaald dacht ik, nu ga ik door tot wat ik echt wil (en dat is gelukt)!
Ik heb de in het begin gelukkig geen hoofdpijn gehad. Ben blijven koken voor de rest van mijn gezin, terwijl ik ’s avonds het soepje at. Ik genoot van de lucht van het eten en stelde mij voor hoe het zou zijn als ik de lekkere dingen weer zelf mocht eten. Door mezelf telkens voor de geest te halen hoe ik er uit zou zien als ik weer wat slanker was, kwam ik zeker niet in de verleiding om van het dieet af te wijken.
Ik viel af als een speer (voor mijn gevoel). En uiteindelijk bereikte ik daarmee mijn échte doel!
Een super prestatie, geen enkel dieet heeft dit bij mij ooit teweeg gebracht. Ik voel me geweldig, heb nog steeds erg veel energie.
Ook de begeleiding van Chantal heb ik zeer gewaardeerd. Zij is door haar positieve advies een ware stimulans voor mij geweest. Ook de adviezen voor de opbouw naar weer normaal eten heb ik als zeer prettig ervaren.
In mijn omgeving heb ik door het resultaat dat ik heb geboekt al heel wat mensen “aangestoken”. Mijn lieve echtgenoot startte twee weken na mij en is nu inmiddels al  ruim 5 kledingmaten omlaag gegaan .
Een aantal collega’s van mij zijn ook gestart en zijn zeer te spreken over het afvallen. Het is dus zeer aanstekelijk! Hoewel de eerlijkheid gebied te zeggen dat sommigen de eerste week als behoorlijk zwaar ervaren.
Ik vind het daarnaast ook een fijn gevoel dat als ik ooit weer te zwaar mocht worden, ik gewoon twee weekjes Cambridge kan volgen en weer alles “in de hand” heb.
Dit dieet is geweldig! Je bereikt er echt je doel mee!
Ik kan dus niet anders zeggen dan TOPPIE! Ik pas tenminste weer in mijn maat 38 kleding, en hoef niet meer te overwegen van maat 44 naar 46 te gaan! Wat dat teweeg brengt (ook geestelijk) is met geen woorden te beschrijven, dat moet je gewoon ervaren!
Annelies

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in Het 1 op 1 Dieet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige Het 1 op 1 Dieet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Daphne-Chantal Zanoli

Daphne-Chantal Zanoli
Maak een afspraak
Paul van den Berg

Paul van den Berg...

"Ik voel me heerlijk"...

Lees meer

Sonja van Eldert

Sonja van Eldert...

"Ik voel me herboren!"...

Lees meer

Corry

Corry...

Corry (62): ruim 2 kledingmaten omlaag gegaan!...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten