Blijven genieten van etentjes en gezellige avonden

04/07/2022 in: Cliëntervaringen

Dit werkt perfect voor mij!

Toen ik wilde beginnen met afvallen en over Het 1 op 1 Dieet hoorde, twijfelde ik over de hoeveelheid. Ik wilde beginnen in de hoogtste stap. Dit houdt in 3 keer een maaltijdproducten en een gewone, lichte maaltijd. Dit is toch niet veel? En kan ik dat wel volhouden?

Het viel mij erg mee. Naast de 3 maaltijdproducten ook nog een portie groente en eiwit. In mijn geval dus heerlijk KAAS!! Ik heb gemerkt dat mijn lijf went aan de hoeveelheid en dat het daarom echt goed te doen is.

Het dieet slaat bij mij ontzettend goed aan. Hierdoor verlies ik best in rap tempo gewicht en dat is heel fijn, omdat dit mij motiveert om door te gaan. Mij kleding ging al snel weer een beetje losser zitten.

Het is een heel duidelijk en overzichtlijk dieet. Ik heb een boekje meegekregen, waar het Stappenplan goed in beschreven is.

Mijn consulent Lia staat elke week paraat voor vragen, motivatie en natuurlijk het weegmoment.  Fijn dat ik een stok achter de deur heb, maar vooral fijn dat ze veel tips en inspiratie geeft en deelt.

Voor mij werkt het dieet echt heel goed. Zo zijn etentjes en gezellige avonden heel belangrijk. Door dit dieet kan ik dit blijven doen en val daarnaast ook nog af door goed mij de rest van de week goed aan het schema te houden en bij de etentjes goede keuzes te maken. Dit werkt perfect voor mij!

Marike

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Lia Bakker

Lia Bakker
Maak een afspraak
Ingrid kan de kleding weer aan die haar blij maakt

Ingrid kan de kleding weer aan die haar blij maakt...

Wat ben ik blij dat ik Cambridge Weight Plan heb ontdekt via mijn nichtje....

Lees meer

Jan stopte met roken en kwam behoorlijk aan.

Jan stopte met roken en kwam behoorlijk aan....

Jan en zijn vrouw zijn samen begonnen met het Cambridge Weight Plan Stappenplan. Enorme doorzetters. Beiden zijn ze blij...

Lees meer

Helma heeft balans in haar leven gevonden

Helma heeft balans in haar leven gevonden...

Helma heeft haar gewicht in balans...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten