Cambridge Weight Plan: gewoon doen!

14/01/2016 in: Cliëntervaringen

Toen ik in het voorjaar m'n neefje zag en sprak die toen enkele weken het Cambridge programma volgde bij Marcia, werd ik enthousiast.

/uploads/marcia-van-den-brand/gewoon-doen.jpg
Ik ben op intakegesprek geweest en besloot het gelijk goed aan te pakken. De knop was om en ik ging van start met het 500 programma. Ik ben begonnen en voor we op vakantie gingen, was ik afgevallen. Na de vakantie ben ik het 800 programma gaan volgen en ben ik nog verder afgevallen. Marcia heeft me iedere week zeer goed begeleid en duidelijke tips gegeven om het vol te houden en gezorgd dat ik enthousiast bleef!

Ik heb m'n streefgewicht nu bereikt en door de tips en vele recepten die ik heb ontvangen van Marcia ga ik dit zeker vasthouden. Van het resultaat iedere week word je heel blij!!
En wat betreft de kosten; valt reuze mee! Boodschappen doen in de supermarkt is minstens zo duur. Ik zou zeggen tegen iedereen die twijfelt: gewoon doen!!

(Sigrid Keij - december 2015)

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Marcia van den Brand

Marcia van den Brand
Maak een afspraak
Cambridge heeft m'n leven veranderd

Cambridge heeft m'n leven veranderd...

Mijn ervaringen met Cambridge zijn helemaal super; voor mij is er geen ander dieet dat hier tegenop kan. Ik heb dit diee...

Lees meer

Slank in mijn trouwjurk

Slank in mijn trouwjurk...

Marcia, ik wil je bedanken voor je support! Een dieet wat werkt en goed vol te houden is met individuele steun, wat ik a...

Lees meer

Gewicht verloren dankzij de begeleiding van Marcia

Gewicht verloren dankzij de begeleiding van Marcia...

Mijn vrouw en ik zijn met behulp van Marcia en het Cambridge dieet allebei boven verwachting afgevallen. We hebben het 8...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten