Claire - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger

24/08/2020 in: Cliëntervaringen

Ik ben heel blij met het resultaat en zou nooit meer terug willen naar mijn 'oude levensstijl'. Ik voel mijzelf een stuk fitter!

/uploads/marianne-berger/smiley-blij.jpg

Al jaren had ik verschillende diëten geprobeerd, steeds werkte het voor enkele weken/maanden. Maar daarna kwam het verloren gewicht weer net zo hard terug met als gevolg dat ik weer opnieuw kon beginnen. Het wel bekende jojo effect. 

Nadat mijn schoonzus succesvol was afgeslankt met Het 1 op 1 Dieet dacht ik dit moet mij ook lukken! Ik had een afspraak gemaakt met Marianne en kon diezelfde week al terecht. Ik ben begonnen met stap 4 omdat ik veel beweeg tijdens mijn werk en deze stap was heel goed vol te houden. Ik mocht redelijk veel regulier voedsel en dit maakte dat het plan goed vol te houden was en het niet voelde als diëten.

Inmiddels ben ik succesvol afgeslankt en ben ik heel blij met het resultaat. Ik zou nooit meer terug willen naar mijn 'oude levensstijl', voel mijzelf een stuk fitter!      Ik zou Het 1 op 1 Dieet iedereen aanraden, daarnaast is de begeleiding van Marianne ontzettend prettig! Ze neemt de tijd voor je, is toegankelijk, flexibel en denkt goed met je mee.  Ze is de stok achter de deur voor mij geweest, die ik nodig had!


Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Marianne Berger

Marianne Berger
Maak een afspraak
Aafke - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger

Aafke - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger...

Eind mei 2017 de stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen met Marianne....

Lees meer

Kim - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger

Kim - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger...

Vanaf half juni 2016 ging de knop om, ik was klaar met mijn lichaam en er moest iets veranderen: er moesten een paar kle...

Lees meer

Tamara - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger

Tamara - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger...

Ik durf mezelf weer te laten zien en krijg zo vaak te horen van mensen "Wauw ik herken je bijna niet meer, wat een metam...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten