Corry

04/09/2012 in: Cliëntervaringen

Corry (62): ruim 2 kledingmaten omlaag gegaan!

Geschreven door: Corry
Ik was al gestopt met roken. Maar nadat ik met de vut was, ben ik zo zwaar geworden… In mijn ogen veel te zwaar, en dat als je maar 1.58 lang bent… Ik kon het niet accepteren. Elke keer als ik in de spiegel keek, walgde ik van mezelf. Dus ik moest er iets aan doen. Na heel veel afvalpogingen dacht ik: ik doe nog één poging. Ik kwam uit op het Cambridge dieet.
Na een kennismakingsgesprek ben ik bij Chantal begonnen. Na een week wilde ik ermee stoppen, maar Chantal heeft me geholpen om door te gaan. Ook bleef ik mezelf eraan herinneren dat we een mooie reis gingen maken en dat ik dan lekker in mijn vel wilde zitten. Ik dacht steeds: je doet het voor jezelf en ik werd ook steeds gemotiveerder toen ik ook zag dat dit dieet echt werkte.
Wow, ben ik dit?
In plaats van op de bank zitten ben ik gaan zwemmen en gaan sporten en ik voelde me iedere dag gelukkiger worden. Als ik in de spiegel keek dacht ik: wow, ben ik dit? Op het moment dat ik dit stukje schrijf ben ik net terug van vakantie. Tijdens die reis ben ik zelfs afgevallen en gisteren bij Chantal op de weegschaal was ik in totaal 2,5 kledingmaten omlaag gegaan.
Dus mijn conclusie is: ook al ben je 62 jaar, het is mogelijk om nog zoveel af te vallen en je er lekker bij te voelen. Ik ben het bewijs en mijn motto is: als je écht wilt, dan kun je het!!!
Chantal, heel erg bedankt voor alles.
Groetjes van Corry

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Daphne-Chantal Zanoli

Daphne-Chantal Zanoli
Maak een afspraak
Wendy Verhil

Wendy Verhil...

Wendy: de eindstreep gehaald...

Lees meer

Caroline

Caroline...

Ruim 1,5 kledingmaat omlaag gegaan met Cambridge!...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten