Dankzij Pauline ben ik op mijn streefgewicht!

26/06/2018 in: Cliëntervaringen

Blij met mezelf en met mijn leefstijl!

/uploads/pauline-van-boldrik/marieke-bonnes-en-pauline-van-boldrik-1.jpg

Overgewicht is al sinds ik mij kan herinneren een issue voor mij. Op de middelbare school kampte ik al met overgewicht, terwijl ik elke dag 30 km door weer en wind fietste. Ik hield niet van snoepen. Dus wat was dan het probleem? Ik heb verschillende diëten geprobeerd en ben ook op een verantwoorde wijze veel afgevallen. Op een gegeven moment stond ik stil, maar ik was nog niet tevreden met mijn lichaam en zat nog steeds niet lekker in mijn vel. Via mijn beste vriendin kende ik Cambridge al, maar het leek mij niet gezond om door middel van shakes en repen af te vallen. Toch ben ik na mijn vakantie in Hongarije in 2017 gestart met Cambridge, omdat ik een doel had die ik graag wilde behalen.

Mijn doel was om mijn streefgewicht te halen en een prachtige jurk te kunnen kopen voor mijn broers bruiloft. Dat is gelukt! Mijn broer is getrouwd en ik zag er prachtig uit. Ik zat niet constant te denken hoe zitten mijn vetjes in mijn jurk of mijn kleding goed te trekken om mijn buikje maar te verhullen. Nog een leuke bijkomstigheid is dat ik mijn coach Pauline als een vriendin ben gaan beschouwen. We raken bij elk consult niet uitgekletst en hebben een gemeenschappelijke interesse: kleding, schoenen en alles wat hier maar mee te maken heeft.

Ik zit nu in stap 7 en val nog steeds af, ik vind het fijn om voor mijn gewichtsbeheersing nog even bij Pauline te blijven. Zodra bij jou ook de knop omgaat en je er vol voor wil gaan, kan ik je Cambridge zeker aanraden. Ik voel mij tien malen energieker dan voorheen. Jumping fitness en Cambridge is voor mij de ultieme combinatie.
Ga ervoor!

Met lieve groet,
Marieke

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Pauline van Boldrik

Pauline van Boldrik
Maak een afspraak
Dit is het beste wat mij is overkomen!

Dit is het beste wat mij is overkomen!...

“Zo lang als ik mij kan herinneren, ben ik niet blij met mijn lichaam. De afgelopen 20 jaar heb ik niet altijd hetzelfde...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten