Desiré (begeleid door Monique Hoeflak)

17/09/2013 in: Cliëntervaringen

Als je aan mij vraagt: heb je het moeilijk gehad? Dan is mijn antwoord : nee, totaal niet. Het hoort bij mijn dag. Dit had je mij een jaar geleden niet moeten vragen. Na een ziekteperiode van ruim 2 jaar was ik enorm aangekomen,van teveel eten, medicijnen en niet kunnen sporten. Wat een enorm baal moment was dat! En de bikini periode kwam er op dat moment aan die ik dus totaal niet zag zitten. De bikini die ik had heb ik vermaakt, maar toen ik mijzelf in de spiegel bekeek dacht ik Dees : waarom heb je het zover laten komen? Dat was het moment dat ik mezelf toesprak in de spiegel en zei: en nu is het klaar! Hier moet iets gaan gebeuren!

/uploads/2vrouwen2.jpg

Ik heb mij verdiept in het mountainbiken, meer te gaan bewegen na het volgen van de alpe d'huez op de tv en op aanraden van een vriend met Cambridge Weight Plan te gaan diëten. Zijn woorden blijven mij bij, je bent mooi zoals je bent dus daar moet je niet voor doen. Je moet het doen omdat je je er niet goed bij voelt en niet omdat een ander het wil.

En inderdaad ik moet het zelf doen en willen. En daar was ik van overtuigd geen twijfel mogelijk! Ik ging ervoor! Mijn doorzettingsvermogen, aanschaf van een mountainbike, enthousiasme en de knop omzetten in mijn hoofd dat waren de enige ingrediënten die er voor nodig waren. Nu nog op zoek naar een consulente waar ik mij prettig bij zou voelen, dat was een voorwaarde die ik mij stelde. Iemand die mij begrijpt en mij steunt wanneer nodig. Ik heb op de website gekeken en mijn keuze werd Monique Hoeflak. Haar verhaal sprak mij het meeste aan. Ik heb haar vervolgens gemaild en we hebben een afspraak gemaakt . In de zomervakantie heb ik nog genoten van allerlei lekkernijen,maar ook afgebouwd om te gaan wennen aan de mindere calorieën die komen zouden. Dit ging mij zeer goed af met als resultaat al iets afgevallen te zijn voordat ik ging starten met het Cambridge Weight Plan. Trouw deed ik iedere dag weer wat ik moest doen. En wat voelde ik me goed! Het ging eigenlijk zonder strubbelingen! Mijn gezin is een grote steun voor mij geweest en moedigde mij wekelijks aan als er weer gewicht vanaf was. De omgeving ging op een gegeven moment vragen stellen en complimentjes geven. Dat is uiteraard leuk om te horen. En ik vertelde dan ook met trots dat ik hard aan mijzelf aan het werken was, met hulp van het Cambridge Weight Plan en een beetje van mijzelf zei ik dan. Motivatie is hetgeen wat je voor jezelf over moet hebben! Mijn omgeving wist niet zo goed wat er allemaal gebeurde, maar zagen wel dat de oude Dees weer terug kwam. Heerlijk gevoel!

Weer vrolijk, enthousiast en zelfverzekerd. 

Just Dees :)


Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Monique Hoeflak - Vermeulen

Monique Hoeflak - Vermeulen
Maak een afspraak
Eefje (begeleid door Monique Hoeflak)

Eefje (begeleid door Monique Hoeflak)...

Heb jij altijd al problemen met je gewicht gehad?...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten