Dit avontuur heeft mijn leven veranderd en mij al helemaal

05/03/2020 in: Cliëntervaringen

Al van jongs af aan probeerde Patricia Kellij verschillende diëten, maar ze hield het niet vol. Dat deed niet veel goeds voor haar al negatieve zelfbeeld. Tot ze hoorde van The 1:1 Diet en ze daar haar zinnen op zette. Ondertussen is ze al drie jaar op haar streefgewicht.

/uploads/ervaringsverhaal-patricia-frame.jpg
“Vroeger schaamde ik me voor mezelf. Ik was me heel bewust van hoe ik er uitzag en durfde me nauwelijks in het openbaar te vertonen. Zo snel mogelijk de winkel in en uit, de donkerste hoek van de kroeg, ik liet mezelf nauwelijks zien. Nu is dat totaal anders. Ik ben niet meer bezig met wat anderen van mij vinden. Ik had nooit verwacht dat het mij zo veel rust zou geven nu ik lekker in mijn vel zit.”

Sterker

“Mijn hele leven handbal ik. Waar ik me vroeger niet voor durfde in te zetten tijdens de sport, kan ik nu meedoen zonder schaamte. Ik durf veel meer. Ik vind het heerlijk om te sporten, ik mis het zelfs als ik de sportschool oversla. Mijn grenzen aangeven gaat me goed af, ook op feestjes en verjaardagen. Ik weet waar mijn valkuilen liggen en dat maakt me sterker.”

Trots

“Zodra ik weer een paar dagen in mijn oude patroon val en veel eet, voel ik me meteen ongezond en zit ik minder lekker in mijn vel. Bijzonder om dan stil te staan bij het feit dat ik veel gelukkiger ben als ik gezond eet en sport. Dit avontuur heeft mijn leven veranderd en mij als persoon al helemaal. Ik durf te zijn wie ik ben en kan hardop zeggen dat ik trots ben op mezelf.”

Nieuwsgierig naar het hele verhaal van Patricia?Benieuwd hoeveel gewicht Patricia is kwijtgeraakt?
Vraag het één van onze The 1:1 Diet consulenten.


Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Christi Kuiper

Christi Kuiper
Maak een afspraak
Eindelijk het perfecte voorbeeld voor mijn kinderen zijn

Eindelijk het perfecte voorbeeld voor mijn kindere...

Na vaak aankomen en afvallen haalt Mariëlle de Haan haar grootste motivatie uit een gezond en verantwoord voorbeeld zijn...

Lees meer

Als leerkracht zorgt het ervoor dat je meer gefocust bent op pesterijtjes richting kinderen die overgewicht hebben in je klas.

Als leerkracht zorgt het ervoor dat je meer gefocu...

“Als leerkracht zorgt het ervoor dat je meer gefocust bent op pesterijtjes richting kinderen die overgewicht hebben in j...

Lees meer

Na 5 jaar ben ik nog steeds op mijn streefgewicht!

Na 5 jaar ben ik nog steeds op mijn streefgewicht!...

Saskia was vroeger altijd al het meisje dat iets zwaarder was dan de rest. Nadat haar vader overleed en ze toentertijd i...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten