Dit gevoel wil ik nooit meer kwijt

03/12/2020 in: Cliëntervaringen

Op jonge leeftijd werd Daniëlle Kuppen al veel te zwaar. Al haar pogingen om te diëten en te gaan sporten liepen steeds op niets uit, totdat The 1:1 Diet op haar pad kwam. Met veel trots kan ze nu zeggen dat ze haar streefgewicht ruimschoots heeft behaald.

/uploads/ervaringsverhaal-danielle-frame.jpg

“Doordat ik als jong meisje al veel had meegemaakt, at ik mijn verdriet weg en werd dikker en dikker. In de jaren daarna bleef ik groeien. Het interesseerde me niet meer hoe ik eruit zag. Echter diep in mijn hart wist ik wel beter. De tijd van smoezen en zelfspot kwam, omdat niemand mocht weten hoe erg ik ermee zat om zo dik te zijn.”

Streefgewicht

“Op een feest ontmoette ik iemand die met dit dieet bezig was. Hij zei dat het ook echt iets voor mij was. Al snel maakte ik de keuze om het te proberen. De eerste drie weken waren zwaar, maar dankzij de super goede begeleiding en de steun die ik kreeg van mijn gezin, wist ik het vol te houden. Inmiddels ben ik een jaar verder en mijn streefgewicht heb ik ruimschoots behaald. Ik zit weer lekker in m’n vel en de lichamelijke kwaaltjes zijn verdwenen. Ook zie ik er zoveel beter uit. Dit gevoel wil ik nooit meer kwijt!”

Nieuwsgierig naar het hele verhaal van Daniëlle?


Benieuwd hoeveel gewicht Daniëlle is kwijtgeraakt?

Vraag het één van onze The 1:1 Diet consulenten.

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Carla Visschers

Carla Visschers
Maak een afspraak
Negen jaar later ben ik nog steeds op gewicht

Negen jaar later ben ik nog steeds op gewicht...

Haar zwangerschap samen met overgewicht resulteerde bij Janneke Willemse in trombose in haar hersenen. Ze voelde zich sl...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten