Dit is het beste wat mij is overkomen!

06/04/2021 in: Cliëntervaringen

“Zo lang als ik mij kan herinneren, ben ik niet blij met mijn lichaam. De afgelopen 20 jaar heb ik niet altijd hetzelfde gewogen, maar mijn BMI is nooit goed geweest. Ik voelde me nooit op mijn gemak in een bikini, werd nooit vrolijk als ik kleding ging passen in een kledingwinkel en ik sloeg het liefst de zomer over qua kleding.”

/uploads/pauline-van-boldrik/karima-nafoto-1.jpg

Zou dit dieet ook voor mij werken?
“In januari 2019 startte mijn zusje met het Cambridge Stappenplan. Op het moment dat zij net begonnen was, en de klapper met alle informatie liet zien, stond ik daar totaal niet open voor. Pas op het moment dat ik zag hoe zij na een paar weken lichamelijk aan het veranderen was, drong het ineens tot mij door: Ik ben al jarenlang helemaal niet gelukkig met mijn lichaam. Ik wil heel graag wekelijks gewogen worden en ook door een consulent begeleid worden. Zou dit dieet dan ook voor mij werken?”

Meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen
“In mei 2019 ben ik gestart bij mijn consulent Pauline van Boldrik. Begonnen in Stap 2 (wat nu Stap 1 is) en ik kan je vertellen dat dit het beste is wat mij lichamelijk is overkomen!  Na een paar maanden had ik mijn streefgewicht behaald; Ik ben gaan leren wat goede voeding is; Ik ben koken veel leuker gaan vinden; Ik ben erachter gekomen dat je psychisch ook veel te voortduren krijgt; Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen en ik ben erachter gekomen dat ik meer doorzettingsvermogen heb dan ik van tevoren had gedacht.”

Goede klik met Pauline
“Elke week was het voor mij weer een feestje om te mogen wegen. Ik hield mij strak aan alle producten en de afgewogen hoeveelheden. Ik merkte vanaf het begin dat ik een goede klik had met Pauline en dat is ook altijd zo gebleven. Ik denk dat ik de weegmomenten ook erg leuk vond, omdat ik goed met Pauline overweg kan en ik alles kan vragen en vertellen.

Ik zit nu al een paar maanden in de gewichtsbeheersing. Het na-traject is naar mijn idee net zo belangrijk als het afslankproces zelf. De omschakeling naar ‘normaal eten’ als je je streefgewicht behaald hebt, niet bang zijn dat je ineens 10 kilo aan zou kunnen komen, wat wordt je nieuwe gezonde eetpatroon, hoe ga je om met een eventuele terugval.”

Ik geef mezelf de tijd
“Aangezien ik na het behalen van mijn streefgewicht ook ben gestopt met roken, gebruik ik nog steeds één product per dag. Ik heb nog niet het gevoel dat ik mijn nieuwe en gezonde eetpatroon helemaal eigen heb gemaakt en schommel nog iets in gewicht. Ik geef mezelf de tijd om eraan te wennen. Ik heb mijn lichaam tenslotte 20 jaar slecht behandeld, dus ik kan niet verwachten dat ik binnen één jaar alles helemaal op de rit heb.”

The 1:1 Diet is een aanrader
Sta jij op het punt om jouw afslank avontuur aan te gaan? Dan is The 1:1 Diet zeker een aanrader, en in combinatie met Pauline haar begeleiding ga jij een hele leuke tijd tegemoet!

Veel liefs,
Karima


Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Pauline van Boldrik

Pauline van Boldrik
Maak een afspraak
Dankzij Pauline ben ik op mijn streefgewicht!

Dankzij Pauline ben ik op mijn streefgewicht!...

Blij met mezelf en met mijn leefstijl!...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten