Eindelijk het perfecte voorbeeld voor mijn kinderen zijn

06/02/2020 in: Cliëntervaringen

Na vaak aankomen en afvallen haalt Mariëlle de Haan haar grootste motivatie uit een gezond en verantwoord voorbeeld zijn voor haar kinderen, met wie ze nu kan dansen, springen, voetballen en spelen. Haar overgewicht zit haar niet meer in de weg. En omdat ze iedereen haar ervaringen gunt, is ze zelfs consulent geworden.

/uploads/ervaringsverhaal-marielle-frame2.jpg

“Ik ben altijd te zwaar geweest en daar ben ik lang mee gepest. Uiteindelijk werd ik een emotionele eter. Ik at om niet te voelen. Na de eerste keer afvallen met behulp van The 1:1 Diet kwam ik de liefde van mijn leven tegen en we woonden snel samen. Ik kwam toen weer aan. We raakten onze eerste dochter kwijt tijdens mijn eerste zwangerschap, waardoor ik wegviel in een zwart gat en het met mijn gewicht goed mis ging.”

Herboren

“Na tegenslagen in zwangerschappen, heb ik uiteindelijk twee prachtige kindjes waarmee ik nu met alle energie op pad kan. Waar ik eerst te zwaar voor was, is nu een feestje om te ondernemen. Van zere heupen in attracties, had ik nu ruimte over in mijn stoel. Ik voel me herboren en kan eindelijk het perfecte voorbeeld voor mijn kinderen zijn. The 1:1 Diet heeft mijn leven zowel mentaal als lichamelijk op de beste manier veranderd!”

Nieuwsgierig naar het hele verhaal van Mariëlle?


Benieuwd hoeveel gewicht Mariëlle is kwijtgeraakt?

Vraag het één van onze The 1:1 Diet consulenten.

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Christi Kuiper

Christi Kuiper
Maak een afspraak
Als leerkracht zorgt het ervoor dat je meer gefocust bent op pesterijtjes richting kinderen die overgewicht hebben in je klas.

Als leerkracht zorgt het ervoor dat je meer gefocu...

“Als leerkracht zorgt het ervoor dat je meer gefocust bent op pesterijtjes richting kinderen die overgewicht hebben in j...

Lees meer

Dit avontuur heeft mijn leven veranderd en mij al helemaal

Dit avontuur heeft mijn leven veranderd en mij al ...

Al van jongs af aan probeerde Patricia Kellij verschillende diëten, maar ze hield het niet vol. Dat deed niet veel goeds...

Lees meer

Na 5 jaar ben ik nog steeds op mijn streefgewicht!

Na 5 jaar ben ik nog steeds op mijn streefgewicht!...

Saskia was vroeger altijd al het meisje dat iets zwaarder was dan de rest. Nadat haar vader overleed en ze toentertijd i...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten