Elke dag probeer ik er een feestje van te maken

04/11/2019 in: Cliëntervaringen

Wanneer Wendy verdrietig is, zal ze nu lekker wandelen of muziek maken. Vroeger was dat wel anders. Haar ouders overleden op jonge leeftijd en dat gemis loste ze op met eten. Dat bleef lang een manier van afleiding zoeken voor haar.

/uploads/wendy-van-de-linden.jpg

"Ik ben veel positiever geworden merk ik. Ook heb ik veel meer energie gekregen. Ik probeer er elke dag een feestje van te maken."

Wendy heeft elk denkbare dieet gevolgd, maar alles met te weinig resultaat. Het Cambridge dieet sloeg gelukkig wel aan en inmiddels geniet ze alweer zeven jaar van het resultaat. Ze veranderde na haar succes in een totaal ander mens. Ze kreeg meer zelfvertrouwen en dat gaaf haar nieuwe energie waardoor ze meer voor zichzelf durfde te kiezen.

Ondanks dat het lang duurde voor ze gewend was aan haar gewichtsverlies, genoot ze steeds meer van kleine dingetjes. In de winkel werd ze er bijvoorbeeld op gewezen dat ze best een maatje kleiner mocht proberen. Dat was vreemd en supergaaf tegelijkertijd.

Creatief met eten omgaan en lekker koken is een nieuwe hobby van Wendy geworden. Ze geniet van gezond eten en pakt met plezier de fiets naar haar werk. Tot op de dag van vandaag vindt ze het bijzonder dat ze anderen mensen kan inspireren met haar succes dankzij het Cambridge dieet.

Nieuwsgierig naar het hele verhaal van Wendy?

Benieuwd hoeveel gewicht Wendy is kwijtgeraakt?

Vraag het één van onze Cambridge Weight Plan consulenten

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Marieke Uijen de Kleijn

Marieke Uijen de Kleijn
Maak een afspraak
Nina bleef nog afvallen.

Nina bleef nog afvallen....

Nina begon vorig jaar met haar Cambridge stappenplan. Ze is begonnen met stap 2 en daarna is het rustig gaan opbouwen....

Lees meer

Kim van Herpen

Kim van Herpen...

Weer haar zwangerschapskilo's kwijt!...

Lees meer

Dennis

Dennis...

Heb er geen minuut spijt van!...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten