Elma

04/09/2012 in: Ervaringsverhalen

"Die ruim 3 kledingmaten omlaag gaan is me reuze meegevallen"

Geschreven door: Elma
Opeens is het zo ver en hak je de knoop door. Ik had al een paar maanden terug van een vriendin uit Vlaardingen over Cambridge dieet gehoord en zij was erg enthousiast.
Ik had al op de site gekeken en daar had ik al snel voor Chantal gekozen, maar nog geen actie ondernomen.
Na een operatie werd het me allemaal te gek, want daar moest ik op de weegschaal staan en woog in mijn ogen te veel, dus weer op de site gekeken en toen een mail gestuurd naar Chantal en een afspraak gemaakt om langs te komen.
Zij vertelde me van alles over het dieet en wat ik allemaal kan verwachten en met een tas vol spullen ben ik toen naar huis gegaan om de dag erna beginnen.
Ik ben vol goede moed begonnen en vond het allemaal wel meevallen. Ik had mezelf op het ergste voorbereid, het enige waar ik in het begin wat moeite mee had was die 2,5 liter water maar na een paar dagen heb je dat zo voor elkaar dat je het niet meer in de gaten had en je zelfs meer ging drinken.
Mijn favoriete smaken werden aardbei, bosvruchten en van de crunch repen, de peanut en cranberry.
Ook de mousse ging er ’s ochtends goed in.
Ik ben ruim 3 kledingmaten omlaag gegaan en al met al is het me reuze meegevallen, ook door de goede en gezellige begeleiding van Chantal.
Ik kan zeggen dat toen ik helemaal klaar was met het dieet en weer gewoon ging eten, ik de bezoekjes en ook de maaltijden van Cambridge toch wel mis.
Ik heb nog shakes en repen in huis die gebruik is als ik een drukke dag heb of tussen de middag onderweg ben dan is het wel zo handig.

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in Het 1 op 1 Dieet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige Het 1 op 1 Dieet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Daphne-Chantal Zanoli

Daphne-Chantal Zanoli
Maak een afspraak
Corry

Corry...

Corry (62): ruim 2 kledingmaten omlaag gegaan!...

Lees meer

Marguérite

Marguérite...

Afslanker van het jaar 2010...

Lees meer

Paul van den Berg

Paul van den Berg...

"Ik voel me heerlijk"...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten