Er is veel meer af dan ik had verwacht en dit is het echt waard

18/10/2018 in: Cliëntervaringen

Van heel jongs af aan al, worstelt Lieke met haar gewicht. Diëten bezorgde haar geen positief effect op de lange termijn, omdat de discipline altijd snel weer verdween. Afvallen voelde als een straf.

/uploads/ervaringsverhaal-frame-lieke.jpg
“Ik ben enorm tevreden! Er is veel meer af dan ik had verwacht en dit is het echt waard.”
De knop ging om toen Lieke geïnspireerd raakte door het succesverhaal van Jeroen Bertelink. Met behulp van het Cambridge dieet verloor Jeroen niet alleen zijn overgewicht, hij is na al die jaren nog steeds op gewicht. “Juist dat hij op gewicht kan blijven, sprak mij enorm aan”, zegt Lieke.

Kort daarna volgde een afspraak met haar consulent. Lieke ging als een speer. Elke week zag ze resultaat en dat motiveerde haar om door te zetten. Haar leven veranderde. Ze duikt tegenwoordig graag de sportschool in, koopt kleding in alle kleuren – in plaats van alleen zwart – en blijft zichzelf verbazen. “Soms herken ik mijn eigen lichaam niet, zoals anderen mij vaak ook niet meer herkennen!”

Met haar verhaal hoopt ze anderen te inspireren. Ze ziet het als een eer dat anderen haar vragen om haar steun, ervaring en advies. Vroeger schaamde ze zich, nu durft ze weer met trots in de spiegel te kijken. “En ik ben vastberaden om zo te blijven!”

Nieuwsgierig naar het verhaal van Lieke?


Benieuwd hoeveel gewicht Lieke is kwijtgeraakt?
Vraag het één van onze The 1:1 Diet consulenten

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Givano Mahespalsingh

Givano Mahespalsingh
Maak een afspraak
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten