Finaliste Afslanker van het jaar 2012 - CB 800 - Barbara Kruijff

30/12/2014 in: Cliëntervaringen

Barbara

Een slanke bruid
Sinds ik met het Cambridge 800 plan bijna 4 kledingmaten omlaag ben gegaan, voel ik mij een ander mens! Hoe heerlijk is het om eindelijk de kleren te kunnen dragen die bij me passen en niet meer in de grote maten winkels te hoeven shoppen! Vind het echt geweldig om eindelijk de kleren aan te kunnen trekken die ik echt leuk vind, had ik dit maar eerder gedaan!
Indertijd vroeg een vriendinnetje mij of ik mee wilde doen met het Cambridge dieet. Ik had er al veel over gehoord en heel veel goede resultaten gezien in mijn omgeving. Omdat ik op dat moment een gewicht had waar ik niet trots op ben en ik altijd gezegd heb, boven dit gewicht ik niet meer op mijn paard spring, heb ik besloten om met haar mee te gaan. Had wel wat twijfels omdat ik al zoveel mislukte dieetpogingen achter de rug had en steeds vrij snel weer opgaf, maar toch besloten om gewoon mee te gaan naar de intake.
Ik zag er best tegen op om volledig op shakes over te gaan. Mede om die reden heb ik in overleg met Chantal besloten om de 800 variant te doen, zodat ik ’s avonds gewoon een warme maaltijd kon eten.
Mijn streefgewicht had ik bepaald en vol goede moed ging ik van start. Door de intake en de motiverende worden van Chantal had ik er heel veel zin in om te gaan starten met de weg naar een slanker leven.
En eigenlijk moet ik zeggen, hoe zwaar ik het altijd heb gehad tijdens eerdere lijnpogingen, het Cambridge dieet koste mij weinig moeite. Dat had ik niet verwacht! Ik had ook totaal geen moeite met de shakes en vond ze zelfs lekker. Nadat ik 8 pakken suiker kwijt was, gaf dat een enorme stimulans! In juni ben ik even gestopt vanwege vakanties, maar half juli de draad weer opgepikt om de laatste ballast er af te krijgen.
Toen mijn streefgewicht in zicht kwam, heb ik mijn streefgewicht bijgesteld nog iets bijgesteld. Ook omdat ik ondertussen ten huwelijk was gevraagd en toch wel graag echt slank in mijn jurk wilde.
Bij mijn laatste weegafspraak woog ik onder mijn streefgewicht! Daarna ging ik trouwen en ik vond het geweldig om een slanke bruid te kunnen zijn! Mijn jurk, die ik al op goed geluk en in de volle overtuiging dat ik mijn streef ging behalen, een maat kleiner had besteld, zat als gegoten.
Nu op naar de volgende uitdaging: op gewicht blijven. Ik blijf voorlopig onder controle bij Chantal en weet zeker dat het gaat lukken!!

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Daphne-Chantal Zanoli

Daphne-Chantal Zanoli
Maak een afspraak
Marcel

Marcel...

Marcel (40): “Het was tijd”...

Lees meer

Caroline

Caroline...

Ruim 1,5 kledingmaat omlaag gegaan met Cambridge!...

Lees meer

Elma

Elma...

"Die ruim 3 kledingmaten omlaag gaan is me reuze meegevallen"...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten