Franklin Schrijnemakers

01/01/2019 in: Cliëntervaringen

Ik ben met Mariëlle in contant gekomen door mijn zoon die al meer dan een jaar bij haar cliënt is en die een heel goed resultaat heeft bereikt en die mij haar heeft aanbevolen.

/uploads/marielle-keulen-derhaag/clientervaring-man-marielle-keulen-nuttig-bezig-cambridge-weight-plan.png

Ik moest echt afvallen!

Vanaf het eerste gesprek had ik een goede klik met Mariëlle. De uitleg over het Cambridge dieet was heel uitgebreid en duidelijk. Zij kijkt heel goed naar de cliënt en de wensen van deze. Zij doet dan een voorstel en legt ook duidelijk uit waarom dit voorstel het beste is. We hebben afgesproken dat we het afvallen geleidelijk aan zouden doen met stap 4 van het Stappenplan. 

Bij elk weegmoment wordt gevraagd hoe het gegaan is of zich problemen hebben voor gedaan en wordt gekeken hoe dat eventueel op te lossen is. Ook overlegden we altijd samen wat er verbeterd kon worden.

Marielle is ook iemand die echt interesse heeft in de persoon die ze begeleid. Ze neemt ruim de tijd voor iedere cliënt en dit geeft je als cliënt een heel goed gevoel. Ik ben heel blij dat zij op mijn pad is gekomen en ik op een heel prettige manier nu aan het afvallen ben en het kost mij eigenlijk niet veel moeite om dit vol te houden. Dit zou mij zonder haar persoonlijke begeleiding niet gelukt zijn!

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Mariëlle Keulen - Derhaag

Mariëlle Keulen - Derhaag
Maak een afspraak
Marcella

Marcella...

Hallo mijn naam is Marcella en ben 63 jaar. Na bijna mijn hele leven lijnen diëten jojo effect enz enz wilde ik weer wat...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten