Geen grote gewichtsschommelingen meer!

27/06/2022 in: Cliëntervaringen

Na 2 zwangerschappen was ik klaar met het teveel aan gewicht.

Geen grote gewichtsschommelingen meer!

In het verleden heb ik het dieet een keer gedaan, wat mij goed was bevallen.

Na het krijgen van mijn 2 kinderen was ik weer behoorlijk aangekomen en het lukte mij niet om dit gewicht weer kwijt te raken.

Ik zag dat het dieet was vernieuwd en uitgebreid en daarom heb ik een afspraak met Lia gemaakt. Ik moest gewoon starten van mijzelf.

En dit blijkt een hele goede keus te zijn geweest. De begeleiding van Lia is erg fijn en ik ervaar het als goede begeleiding. Je moet natuurlijk wel een klik voelen. Dit voelde ik met haar. En dan kent ze je snel. Voelt je goed aan. Weet precies of ze streng of meegaand moet zijn. Dit is de kracht van mijn consulente.

Het is nu weer zoveel leuker om te shoppen nu ik weer op mijn oude gewicht ben. Ik voel minder schaamte. Ik voel me gewoon weer veel vrijer. Het heeft tijd nodig en dit moet groeien. Maar het is fijn om niet meer altijd de dikste te zijn.

Ik zou dit dieet zeker aanraden bij anderen. (Wat ik ook gedaan heb en die zijn ook bij Lia gestart.)

Je kan een stap kiezen uit het programma die bij je past en die je vol kan houden. Vooral het opbouwen naar reguliere voeding had ik erg nodig. Dus hier was ik erg blij mee

Nu kom ik nog steeds bij Lia in de praktijk.  Niet meer wekelijks, maar zo vaak als het nodig is. Dit kan 1 x in de 2 weken zijn, maar ook 1 x per 3 maanden. Samen zorgen we er voor dat ik geen grote schommelingen meer heb in mijn gewicht. Ook gebruik ik nog regelmatig een maaltijdvervanger om dit te ondersteunen.

Dit dieet/levenswijze past bij mij. En ik voel mij er happy bij!

Marjolein

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Lia Bakker

Lia Bakker
Maak een afspraak
Jan stopte met roken en kwam behoorlijk aan.

Jan stopte met roken en kwam behoorlijk aan....

Jan en zijn vrouw zijn samen begonnen met het Cambridge Weight Plan Stappenplan. Enorme doorzetters. Beiden zijn ze blij...

Lees meer

Ingrid kan de kleding weer aan die haar blij maakt

Ingrid kan de kleding weer aan die haar blij maakt...

Wat ben ik blij dat ik Cambridge Weight Plan heb ontdekt via mijn nichtje....

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten