Halverwege het gesprek wist ik: dit MOET lukken

10/11/2018 in: Cliëntervaringen

Ondertussen exact 11 weken na mijn start, kan ik zeggen dat ik mij veel fitter voel en minder moe ben!! Ik had niet echt een doel qua gewicht om te bereiken, wel het doel om mij weer energieker en gezonder te gaan voelen!

/uploads/wendy-van-hemert/johnny-gaat-voor-zijn-gezondheid.jpg

Het werd tijd om er iets aan te doen!

Even voorstellen: Johny Appeltans, 54 jaar, wonend te Hasselt (Wimmertingen), fabrieksarbeider met last van gewrichten (knieën)

Na 29 jaar arbeid een nieuwe job gekregen: labo tester. Dit doe ik sinds 7 jaar met veel plezier!

Door de jaren heen stilaan verdikt tot het echt niet meer goed voelde: bij de kleinste inspanning overdreven zweten, dat het niet meer normaal was! Al eerder een ander dieet gedaan met 3x3 pillen per dag. Resultaat 0,0! Tot een kennis mij vertelde over Cambridge Weight Plan en hij mij de gegevens gaf van Wendy.

Eerst een vooral vriendelijk telefonisch contact gehad. Daarna volgde spoedig een gedetailleerd vrijblijvend intakegesprek over de werkwijze van Wendy en de afslankproducten. Halverwege het gesprek wist ik: dit MOET lukken. Hoe Wendy kan motiveren en praten en ze luistert heel goed. Ze gaat geen enkele vraag uit de weg. Men mag altijd bellen, mailen en smsen. Wendy kan 2 dingen als het ware: ze is diëtiste en psychologe tegelijk.

De producten zijn TOP!! Veel verschillende smaken, geen enkele smaak die ik niet lust!

Ondertussen exact 11 weken na mijn start, kan ik zeggen dat ik mij veel fitter voel en minder moe ben!! Ik had niet echt een doel qua gewicht om te bereiken, wel het doel om mij weer energieker en gezonder te gaan voelen!

Ik heb dit allemaal bereikt mede door de juiste aanpak van Wendy!

Bedankt!

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Wendy van Hemert

Wendy van Hemert
Maak een afspraak
Ook merk ik wel dat ikzelf vaker eens in de spiegel kijk, vooral dat het soms ‘onwerkelijk’ voelt dat mijn figuur zo verbeterd is. Je bent jezelf zo niet meer gewoon.

Ook merk ik wel dat ikzelf vaker eens in de spiege...

Wendy hier! Ellen is nu na 1,5 jaar nog altijd op gewicht. Ze komt nog regelmatig langs voor een praatje en natuurlijk...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten