Het fantastische verhaal van Kim

31/03/2017 in: Cliëntervaringen

Hoi allemaal! Mijn ervaring met Cambridge?

Het fantastische verhaal van Kim
Nou ik kan jullie vertellen, dat het mij uitstekend is bevallen en ben heel positief, ik ben begonnen met Cambridge 500. De eerste week en de helft van de tweede week was wel wennen, ik had gelukkig mijn coach die mij daar doorheen heeft geholpen, en dan een heerlijke tussenweek, daar heb ik van genoten.

In januari 2017 ben ik overgestapt op het nieuwe Stappenplan, Stap 2. Ik zit ik inmiddels in Stap 4 en wat is het fijn dat ik nu begeleiding heb met het maken van de juiste keuze over mijn voeding, heerlijk!!. Nanda is een goede coach en heeft mij uitstekend begeleid, ik ga alle stappen doorlopen, er is soms een traantje gevallen maar Nanda wist daar goed mee om te gaan en net de juiste vragen te stellen, zodat ik weer met een goed gevoel naar buiten ging, en eerlijk gezegd lucht het ook op om even je verhaal te kunnen vertellen. Ik ben nu bijna op mijn streefgewicht, heerlijk!

Nanda Hartelijk dank voor je luisterend oor en je persoonlijke begeleiding dat heeft er mede voor gezorgd dat ik nu bijna op mijn gewicht ben, we gaan nog even door samen in je mooie praktijk in Wijk bij Duurstede en ik ga dit zeker vasthouden.

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Nanda Zomer

Nanda Zomer
Maak een afspraak
Doel bereikt en vastgehouden

Doel bereikt en vastgehouden...

Blij en op gewicht met Cambridge 500...

Lees meer

Mijn Successtory met het Cambridge dieet.

Mijn Successtory met het Cambridge dieet....

Mijn Successtory met het Cambridge dieet....

Lees meer

Dankzij Nanda heb ik mijn doel bereikt

Dankzij Nanda heb ik mijn doel bereikt...

Afgevallen met Cambridge Weightplan...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten