Ik ben het levende bewijs van het omgooien van je leefstijl

06/04/2020 in: Cliëntervaringen

Jeffrey Laarman hoopt dat hij jongeren kan inspireren de stap te zetten die zijn leven veranderde. Het is een jongen die sport, festivals bezoekt en veel met vrienden op pad is: activiteiten die niet altijd even normaal voor hem waren.

/uploads/ervaringsverhaal-jeffrey-frame.jpg
“Ik was altijd al stevig. Toen ik veel gamede, waarbij ik ongezonde dingen at en nauwelijks bewoog, kwam ik alleen maar aan. Het boeide me niet. Tot ik op vakantie ging met het gezin. We bezochten verschillende attractieparken, een van onze hobby’s. Toen het mijn beurt was in de achtbaan te gaan, bleek de beugel niet ver genoeg dicht te kunnen om mij veilig in de stoel te houden. Ik realiseerde me dat ik het te ver had laten komen.”

Zelfvertrouwen

“Na de vakantie begon ik met sporten. Mijn moeder wees me op The 1:1 Diet. Na een intake bij mijn consulent ging ik er vol tegenaan. Ik kreeg door de maanden heen steeds meer zelfvertrouwen. Ik ben zelfs begonnen met daten. Uiteindelijk ben ik gaan werken op een van mijn eerdere stageadressen. Waar ik binnenkwam als een stevige jongen, liep ik nu met de erkenning van mijn successen binnen. Het beste gevoel dat je kunt krijgen. Ik ben gelukkiger en energieker en ik voel me het levende bewijs voor het omgooien van je levensstijl.”

Nieuwsgierig naar het hele verhaal van Jeffrey? 

Benieuwd hoeveel gewicht Jeffrey is kwijtgeraakt?

Vraag het één van onze The 1:1 Diet consulenten.

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Astrid Marras-Visser

Astrid Marras-Visser
Maak een afspraak
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten