Ik gun iedereen dit gevoel, ik voel me fantastisch!

23/07/2018 in: Cliëntervaringen

Eind februari komt Engeltje voor het eerst bij mij in de praktijk. Ze oogt vrolijk en opgewekt, maar hoe langer ik met haar praat, hoe meer ik merk dat ze van zichzelf baalt. Ze is best sportief, maar ze merkt dat ze minder energie heeft, minder bewegingsvrijheid en last heeft bij het lopen vanwege haar overtollige kilo’s. Ze past ook niet meer in haar kleding en wil geen nieuwe kleding kopen in een grotere maat. Maar ze is ook vastbesloten! Vastbesloten om er nu iets aan te doen. En dat is precies wat ze heeft gedaan. De knop was om en die bleef om, met uiteindelijk een fantastisch resultaat. Iedere week als ze binnen kwam werd haar glimlach groter en iedere week vertelde ze vol trots hoe ze de veranderingen aan haar lichaam merkte. Na een paar weken deed ze steeds vaker weer mee aan diverse wandeltochten. Vaak kreeg ik tijdens het wandelen een appje en vertelde ze me hoe goed het ging. “Wat loopt dat toch heerlijk met zoveel kilo’s minder!"

/uploads/linda-otter/engeltje-verkleind.jpg

“Mijn buik zat me echt in de weg en ik miste energie. Het afvallen lukte me niet alleen; ik zocht een stok achter de deur en iemand die me kon begeleiden.
Zo kwam ik terecht bij Linda in Franeker. Moeilijke momenten heb ik eigenlijk nooit gehad, ik wist namelijk waarvoor ik het deed. Ik ben uiteindelijk zelfs onder mijn streefgewicht gekomen en voel me nu super! Ik ben ook veel fitter en veel zekerder over mezelf. Mensen in mijn omgeving zeggen dat ik straal, dat ik mooi ben en dat het me zo goed staat. Ik heb in het verleden diverse keren geprobeerd af te vallen, maar de begeleiding van Linda is zo goed, dat het me nu wel is gelukt.
Ze straalt zo veel positiviteit uit en het is altijd gezellig om bij haar te komen. Als iemand nog twijfelt, dan kan ik alleen maar zeggen; zorg dat de knop om is en ga er voor 100 of 200% voor! Hoe ik me nu voel, gun ik namelijk iedereen! Ik voel me echt fantastisch!” 

Groetjes Engeltje

Als kers op de taart loopt Engeltje dit jaar de Nijmeegse vierdaagse! Ondertussen mag ik haar dochter begeleiden tijdens haar afvalproces en zie ik bij haar dezelfde wilskracht als bij haar moeder!

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Linda Otter

Linda Otter
Maak een afspraak
Mijn dochters verbazing toen we naar de sauna gingen was het leukst

Mijn dochters verbazing toen we naar de sauna ging...

Gerrie Tichelaar afgeslankt bij Cambridge Franeker...

Lees meer

Ik had die stok achter de deur echt nodig

Ik had die stok achter de deur echt nodig...

Wat ben ik trots op Tineke! Vol goede moed begon ze met steun van haar man aan het Cambridge Weight Plan Stappenplan. De...

Lees meer

Het voelde zo fijn toen mijn kleren te groot werden

Het voelde zo fijn toen mijn kleren te groot werde...

Ik schrijf dit verhaal met een lach en een traan...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten