Ik had nooit gedacht dat ‘t mij zou lukken, omdat ik zo van eten hou

03/02/2022 in: Cliëntervaringen

Toen ik op mezelf ging wonen, ging ik slechter eten. Ik dronk graag een wijntje en ik kwam snel aan. Tijdens een vakantie naar Bali ben ik nog meer aangekomen door het vele eten. Toen ik terugkwam bleef ik maar groeien...

Ik had nooit gedacht dat ‘t mij zou lukken, omdat ik zo van eten hou

Ik ben Diana, 23 jaar en woon samen met mijn vriend in Noordwijk. Ik heb bijna de opleiding Pedagogisch Medewerker afgerond en werk inmiddels twee jaar op een kinderdagverblijf in Voorhout. Ik heb daarnaast veel in de horeca gewerkt, bij een Surinaamse toko en bij veel strandtenten hier aan de kust. Ja, ik ben altijd veel aan het werk en daarnaast doe ik veel leuke dingen met vriendinnen.

Veel aangekomen op vakantie in Bali
Ik ben altijd al breed gebouwd en nooit echt slank - slank geweest, zeg maar. Mensen in mijn omgeving zagen mij door mijn bouw niet als zwaar. Toen ik op mezelf ging wonen, ging ik slechter eten. Ik dronk graag een wijntje en ik kwam snel aan. Tijdens een vakantie naar Bali ben ik nog meer aangekomen door het vele eten. Toen ik terugkwam bleef ik maar groeien.

Voor de feestdagen gestart
Ik heb altijd tegen mezelf gezegd: als ik over een bepaald gewicht ga, dan moet ik op dieet. Ik heb veel geprobeerd, maar ik kwam geen stap verder. Op een gegeven moment gaf ik het op, totdat ik via Instagram een post zag van The 1:1 Diet en via de website bij consulent Kiki terecht kwam. Ik heb alle afslankverhalen gelezen, alle reviews gezien en heb in november 2020 een berichtje naar Kiki gestuurd. Ik wilde na de feestdagen beginnen maar Kiki zei: nee hoor, je kunt beter nu al beginnen, want dan val je tijdens de feestdagen al af.

Supergoed dieet
Mijn eerste reep van The 1:1 Diet was een chocoladereep. Ik vond de reep niet zo lekker, een beetje plakkerig aan mijn tanden, maar toch was het dieet supergoed en ik ben stap voor stap steeds verdergegaan. Ik heb nooit honger gehad.

Lekker tennissen met mijn vriendinnen
Ik ben inmiddels flink afgevallen en ik wil nog even doorgaan. Ik ben hartstikke blij met wat ik heb bereikt, want ik had nooit gedacht dat het mij zou lukken, omdat ik zo van eten hou. Maar met mijn doorzettingsvermogen is het gelukt. Ik ben nu veel bewuster gaan eten. Ik eet kleinere porties en ik ben lekker gaan sporten. Samen, maar ook veel alleen. Hardlopen, boksen en naar de sportschool. Maar vooral tennis met mijn vriendinnen. Ik voel me lekker en fit.

Ik voel me veel lekkerder
Ook voel ik me nu fijn in mijn kleding. Vroeger droeg ik vaak een jasje of vestje, maar nu draag ik net zo makkelijk een hemdje. Ik voel me veel lekkerder. Mijn vriendinnen, mijn ouders en mijn vriend zijn supertrots op me. Mijn vriend kan alles eten wat los en vast zit, maar is heel trots dat ik het volhoud. Ik ben nu op een punt dat ik zelf denk ‘ik val niet meer af’ maar mijn omgeving ziet dat nog wel.

Kiki motiveert me en pept me op
Nu moet ik op gewicht blijven. Eten is voor mij nog steeds belangrijk. Ik moet wel blijven eten, maar andere porties. En als ik een keer iets ongezonds eet, dan let ik de dag daarna weer op de hoeveelheid. En heel af en toe een wijntje…

Kiki is een jonge, frisse consulent en hartstikke belangrijk voor mij geweest. Ik heb uiteraard ook haar verhaal gelezen. Ze weet waar ze het over heeft en als je het even niet meer weet, dan pept ze je op en weet je weer te motiveren.

Diana Kelly


Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Kiki Meyer

Kiki Meyer
Maak een afspraak
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten