Ik heb mezelf gevonden!

28/03/2022 in: Ervaringsverhalen

Zo’n moment dat je foto’s en filmpjes met jezelf ziet en denkt ‘Oh nee! Dat dikke achterwerk, die brede rug… ben ik dat?’

Ik heb mezelf gevonden!


Mezelf zien op foto’s en in filmpjes was zó confronterend, dat ik meteen besloot er iets aan te doen. Op eigen houtje kreeg ik er 8 kilo af, dat was een mooi begin. Maar er moest nog véél meer af. Uiteindelijk besloot ik contact op te nemen met een consulent. En het is me gelukt! De kilo’s zijn er af. En dat niet alleen, ze blijven er ook af!

Het was fijn om elke week naar Petra te gaan en gewogen te worden. Het is een stok achter de deur en tegelijkertijd een motivatie voor de volgende week. Ik heb totaal geen moeilijke momenten gehad. De knop was om en ik ging ervoor. De producten vond ik smaakvol, maar mijn favorieten waren toch wel de shakes en de smoothies, bij voorkeur de aardbeien/banaan/havermout smoothie en de kersen/aardbeien smoothie. Heerlijk! Ik heb het idee dat de producten me ook goed doen. Mijn haar en huid zien er veel beter uit.

De cliëntmap is ideaal. Je ziet precies wat je kunt en mag eten. Ik ben gek op kaas en wist dan ook al vrij snel kaas (schapen- of geitenkaas) op de een of andere manier te combineren met mijn avondeten. Lekker hoor!

Door het Stappenplan heb ik balans gevonden in mijn voeding en het gaat super. Ik gebruik meestal ’s ochtends nog 1 product en dat bevalt me prima. Je bewust zijn van wat je eet, dat maakt echt een wereld van verschil. Eén keer per maand sta ik mezelf toe dat ik iets anders mag en daar geniet ik dan ook echt van. En door het dieet ben ik ook helemaal gestopt met alcohol; ik drink geen druppel meer, ook niet tijdens de wintersportvakantie! Ik voel me gezond en fit en het sporten gaat ook veel lekkerder.

Ik ben mezelf. Eigenlijk heb ik mezelf (weer) gevonden. Vroeger droeg ik alleen maar zwart… nu draag ik alle kleuren. Ik durf meer mezelf te zijn en mezelf meer te laten zien.

Als ik nu terugkijk naar foto’s en filmpjes, dan kan ik daar hele leuke grapjes over maken. Maar ik weet ook dat ik nooit meer terug wil naar hoe ik toen was.

Jackie


Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in Het 1 op 1 Dieet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige Het 1 op 1 Dieet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Petra Brijder

Petra Brijder
Maak een afspraak
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten