Ik leerde Cambridge Weight Plan kennen....

20/07/2017 in: Cliëntervaringen

Mijn dochter is Cambridge Consulent

Ik leerde Cambridge Weight Plan kennen....

Vorig jaar is mijn dochter, Renske, met behulp van Cambridge Weight Plan haar extra gewicht kwijt geraakt. Toen haar consulente haar vroeg of zij zelf geen consulente wou worden, twijfelde zij geen moment. De opleiding volgde en begin dit jaar startte zij haar eigen praktijk. Om mij heen begonnen mensen mij te vragen: Wat doet ze nu? Wat houdt dat nou in?

Hoe valt iets beter uit te leggen dan het zelf te hebben ondergaan?

Ik kon ook wel wat kwijt en op je 63e ben je zeker niet te oud om daar iets aan te doen. Daarom heb ik mij ingeschreven als cliënt bij haar en ben het programma gaan volgen vanaf stap 4. Wekelijks mocht ik plaatsnemen op de weegschaal om te zien hoe het ging en wanneer we de stappen verder gingen doorlopen. Een vriendin van me startte rond dezelfde tijd en wekelijks hielden we contact over onze prestaties. Je doet het uiteindelijk voor je zelf maar hoe fijn is het om een extra stimulans te hebben?

Doordat mijn dochter vrijdags bij ons eet had ik al wat ervaring opgedaan met de bereiding van de shakes, soepen en pappen en inspiratie opgedaan met gezonde recepten. Hierdoor was groente al een steeds groter onderdeel van onze maaltijd geworden. Mijn streefgewicht is behaald, ik zit er nu zelfs onder. Mijn oude kleren zitten te wijd en bij iedere "oude broek" die ik nog weleens aan heb krijg ik dan ook van haar te horen dat dat echt niet meer lijkt en dat kleding die aansluit aan je lichaam veel mooier staat. In mijn omgeving vragen mensen me wel: Hoe heb je dat gedaan? En ja dan zeg ik vol trots: Cambridge Weight Plan. Enkelen in mijn omgeving zijn nu ook gestart en hoe leuk is het om resultaat te zien en ervaringen te delen!

Was het zwaar, was het moeilijk? Nee dat viel eigenlijk heel erg mee. Je wordt je bewuster van wat en hoeveel je eet. Als je het wilt, lukt het je ook!

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Renske Loves

Renske Loves
Maak een afspraak
Mijn levensmotto is: Niet dromen maar doen, de toekomst is nu!

Mijn levensmotto is: Niet dromen maar doen, de toe...

Twee jaar geleden dacht ik: 'nu moet de knop om'. Ik heb straks een bruiloft en dan wil ik een mooie jurk aan kunnen. ...

Lees meer

Mannen denken sneller ‘ik kan het helemaal zelf’

Mannen denken sneller ‘ik kan het helemaal zelf’...

Al op jonge leeftijd worstelde ik met mijn gewicht. Ik heb heel wat pogingen gedaan om af te vallen en meerdere diëten g...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten