Ik moest mezelf in de arm knijpen, toen ik voor de spiegel stond

01/01/2016 in: Cliëntervaringen

De spectaculaire metamorfose van Marina trok op Facebook duizenden bezoekers. Dat was niet zonder reden. Eerder al hield Marina mijn facebooklezers in de ban met haar fascinerende afslankverhaal, dat het recordaantal van 7.300 bezoekers trok. De reacties op haar metamorfose deden daar niet voor onder.

/uploads/anuscka-van-der-horst/clientervaring-marina-van-de-lee.jpg
Marina over deze ommezwaai in haar leven:

Geëmotioneerd

“Mijn dochter moest huilen. Mijn zoon wilde dat ik eerst een liedje zong, om te bewijzen dat ík het was. Iedereen reageerde heel geëmotioneerd op mijn metamorfose. Ik niet in de laatste plaats. Wie had nog maar een jaar geleden kunnen denken, dat ik hier met zo’n strak figuur in zulke prachtige kleren zou staan?”


Vieren wat ik had bereikt

“Ik wist dat Anuscka hiervoor in de mode had gewerkt, dus daarom durfde ik het aan. Ik was alleen zo onzeker als de pieten, toen ze me het voorstelde. Ik was net heel flink afgevallen en dan moet je dáár eerst al eens aan wennen. Ik heb mezelf nooit als ‘mooi’ gezien of zo. Dat was het doel ook niet. Maar ik wilde wél vieren wat ik had bereikt. Met een nieuwe look? Oké, we doen het!”

Ik moest mezelf in de arm knijpen

“Anuscka had op voorhand setjes kleding, schoenen en bijbehorende accessoires voor mij geselecteerd. Daar zaten dingen bij waarvan ik dacht: die trek ik niet aan, want dat staat me nooit. Of ik durfde niet, omdat ik het zelf nooit uit een rek zou pakken. Maar alles bleek een schot in de roos. Vooraf heeft ze me meegenomen naar haar kapster, die ook visagiste is. Ongelofelijk wat die twee vrouwen een oog hebben voor alle details. Ik moest mezelf in de arm knijpen, toen ik voor de spiegel stond.”

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Anuscka van der Horst

Anuscka van der Horst
Maak een afspraak
Loes de Winter werd in 2010 door de publieksjury gekozen tot Afslanker van het Jaar

Loes de Winter werd in 2010 door de publieksjury g...

Loes de Winter werd in 2010 door de publieksjury gekozen tot Afslanker van het Jaar. Deze finaleavond werd gepresenteerd...

Lees meer

Van kinderzitje tot pirouette

Van kinderzitje tot pirouette...

Gerda van Rijn moest even de knop om zetten. Toen dat lukte, ging het bijna als vanzelf. Ze haalde niet alleen haar stre...

Lees meer

Een modelvoorbeeld gewichtsbehouder, die haar levensstijl volledig heeft omgegooid.

Een modelvoorbeeld gewichtsbehouder, die haar leve...

Francis Roelofs was in 2013 finalist bij de Afslanker van het Jaar. Sindsdien heeft zij haar streefgewicht uitstekend we...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten