Ik paradeerde deze zomer vol vertrouwen in bikini op het strand!

16/10/2023 in: Ervaringsverhalen

.

Ik paradeerde deze zomer vol vertrouwen in bikini op het strand!

In het begin moest ik wennen aan mijn nieuwe voedingspatroon maar zodra de knop om was merkte ik dat het mij goed af ging.
Het doel was om de extra kilootjes na 2 zwangerschappen er af te krijgen. Dit doel werd gehaald en ik besloot nog iets verder te gaan zodat ik weer in bikini het strand op zou durven.

Ik was verrast door de smaak van de producten van The 1:1 Diet, het was totaal geen straf om te eten of drinken. Natuurlijk heb ik wel een paar favoriete smaken.

De begeleiding van Ilse was geweldig! We hebben bij het behalen van mijn doel letterlijk samen staan juichen, hoeveel betrokkenheid wil je hebben?

De mooiste verandering vind ik dat ik nu weer het figuur heb waarvan ik dacht dat het voorgoed verleden tijd zou zijn. Ik kan weer leuke jurkjes aan en .... ik paradeerde deze zomer vol zelfvertrouwen op het strand in bikini!!

Ik heb mijn nieuwe voedingspatroon inmiddels omarmd en zou nu niet meer anders willen!

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in Het 1 op 1 Dieet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige Het 1 op 1 Dieet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliƫnten zijn begeleid door:

Ilse Bezemer

Ilse Bezemer
Maak een afspraak
Naar een gezond BMI

Naar een gezond BMI...

Hallo, ik ben Cecilia 44 jaar en ben getrouwd en heb 2 kinderen....

Lees meer

Mijn streefgewicht bereiken was de kers op de "taart"

Mijn streefgewicht bereiken was de kers op de "taa...

Ik ben nog steeds blij dat ik het dieet gevolgd heb. Van de eerste kilootjes die er af waren tot het bereiken van mijn s...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten