‘Ik vind mezelf weer de moeite waard’

03/08/2020 in: Cliëntervaringen

Jarenlang vocht Carmen Boer tegen haar overgewicht, zonder resultaat. Tot nu. Met behulp van The 1:1 Diet heeft ze een heel nieuw eetpatroon en kan ze eindelijk de jurk van haar dromen gaan passen.

/uploads/ervaringsverhaal-frame-rood-carmen.jpg
“Zo veel verschillende ideeën en verhalen en toch ging er bij mij niets vanaf. Mijn intolerantie maakte het er niet makkelijker op. Ik schreef alles wat ik at op en kreeg dan te horen: ‘Je bent echt goed bezig, ga zo door!’ Toch was er elke keer op de weegschaal geen resultaat te zien. Dit maakte me enorm ongelukkig en onzeker.”

Weegschaal

“Van een vriendin hoorde ik positieve verhalen over The 1:1 Diet en daarom besloot ik een afspraak te maken met een consulent. De eerste keer op de weegschaal was zó spannend, maar het gevoel dat ik kreeg toen mijn consulent zei dat ik echt was afgevallen, was onbeschrijfelijk.”

Streefgewicht

“Dit dieet heeft ervoor gezorgd dat ik een nieuw eetpatroon heb en ik mijzelf weer de moeite waard vind. Met mijn streefgewicht op zak ben ik op vakantie naar Afrika gegaan. En als klap op de vuurpijl ben ik daar ten huwelijk gevraagd. De trouwjurk zal de kers op de taart zijn. Ik ben zo blij!”

Nieuwsgierig naar het hele verhaal van Carmen?

Benieuwd hoeveel gewicht Carmen is kwijtgeraakt?

Vraag het één van onze The 1:1 Diet consulenten.

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Joyce van der Burgt - Hartogs

Joyce van der Burgt - Hartogs
Maak een afspraak
Wat zie je er verschrikkelijk goed uit.

Wat zie je er verschrikkelijk goed uit....

Voor zijn werk reist Peter veel, waardoor hij veel in hotels verblijft en vaak lange dagen maakt. Kortom: een onregelmat...

Lees meer

Het 1:1 dieet van Nederland én Diabetes, een prima combinatie!

Het 1:1 dieet van Nederland én Diabetes, een prima...

Het 1:1 dieet van Nederland én Diabetes...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten