Ik voel me fitter en heb meer energie!

05/07/2022 in: Cliëntervaringen

De kilo's gingen er vlotjes af!

Ik voel me fitter en heb meer energie!

Vroeger kon ik alles eten en kwam ik geen gram aan. Dit veranderde na mijn twee zwangerschappen, langzaam kwamen de kilo's eraan.
Ik heb me er verder nooit zo aan gestoord. Totdat ik ongeveer twee jaar geleden lichamelijke klachten kreeg. Ik ben werkzaam in de zorg en wilde ik dit werk zo lang mogelijk blijven doen, dan moest er iets gebeuren. Ik moest het roer om gooien, om te beginnen met het werken aan mijn gewicht. Ik dacht dat doe ik gewoon even. Ik ben begonnen om gezonder te gaan eten en minder te snoepen.

Langzaam viel ik kilo's af (maar liefst 8) tot dat het niet meer lukte. Ik dacht: Hoe moet ik verder om dit door te zetten?

Via mijn collega ben ik bij Het 1 op 1 Dieet met Janina Peters terecht gekomen. Ik dacht: Ik ga op gesprek en zie wel verder... Dit was een super fijn gesprek en ik zag het wel zitten om met haar hulp de rest van de kilo's kwijt te raken. Met haar hulp, de maaltijdproducten van The 1:1 Diet en en weer nieuwe recepten ben ik aan de slag gegaan. De kilo's gingen er vlotjes af en ik had totaal geen moeite met de andere manier van eten.

Ik voel me fitter en heb meer energie. Mijn lichamelijke klachten zijn niet over maar zijn wel een stuk dragelijker geworden.

Ik ben super blij dat Janina mij hierbij heeft geholpen. Nu is het de kunst om op gewicht te blijven maar ook dat gaat mij nu zeker lukken!

Jolanda

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Janina Peters - van Mook

Janina Peters - van Mook
Maak een afspraak
Weer lekker in mijn vel dankzij The 1:1 Diet!

Weer lekker in mijn vel dankzij The 1:1 Diet!...

Jill zit in het na-traject en blijft prima op gewicht!...

Lees meer

I DID IT!!!

I DID IT!!!...

Al vanaf klein meisje was ik al steviger dan mijn leeftijdsgenoten. Helaas kreeg ik dit toen ook vaak te horen en heb ik...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten