Ik wil graag afvallen maar liever niet mijn broodje missen!

09/11/2020 in: Cliëntervaringen

Na een gesprek besloot ik ervoor te gaan

Ik wil graag afvallen maar liever niet mijn broodje missen!


Na lang twijfelen en en de nodige vooroordelen over maaltijdvervangers kwam ik bij Jeanine, ze liet me zien welke stappen er zijn. Ik wil graag afvallen maar liever niet mijn broodje missen! Na een gesprek besloot ik om ervoor te gaan en om in stap 4 te beginnen. Samen hebben we een weekmenu samengesteld wat mag je eten en wat liever niet... Jeanine heeft ook nog super lekkere recepten je eet gezond en je bent je bewust van wat je eet, dit motiveert ontzettend en je proeft dingen die ik anders nooit zou maken. En als je nou een keer een dag gezondigd hebt dan heb ik niet het gevoel van oh sh*t....! Nee dan denk ik vandaag lekker zondigen morgen pakken we het weer op! Door de goede begeleiding van Jeanine ben ik nu al heel wat kilo’s kwijt! Er zijn ook nog heel wat te gaan maar dit gaat me ook zeker lukken! Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet en helemaal naar Jeanine toe! Ze neemt alle tijd voor je en dat is zo fijn! Ze is ook bijna dag en nacht te bereiken reageert snel kortom een top begeleider!


Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Jeanine Hessels

Jeanine Hessels
Maak een afspraak
Ik wilde graag afvallen want ik schok van het getal op de weegschaal

Ik wilde graag afvallen want ik schok van het geta...

Thamar is 35 jaar Werkt als schoonmaakster Is getrouwd en heeft 2 kinderen...

Lees meer

Ik zou het zo weer doen!

Ik zou het zo weer doen!...

Dit was voor mij het ideale programma en ik kan er na 50 jaar ervaring met diëten en kuren over mee praten!...

Lees meer

Dat goede gevoel wat ik tijdens dat eerste telefoon gesprek had, bleek helemaal te kloppen, vanaf het eerste contact moment klikte het van beide kanten en ging ik vol enthousiasme mijn afval avontuur aan!

Dat goede gevoel wat ik tijdens dat eerste telefoo...

Mijn gewicht is al heel lang een 'ding' al veel verschillende dingen geprobeerd maar nooit onder begeleiding...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten