Je hebt me laten inzien hoe mijn eigen gedrag invloed is en was op mijn eetpatroon.

26/02/2019 in: Cliëntervaringen

Margot dankje wel. Je bent echt een cach voor mij geweest. Dankzij jou en de fijne gesprekken heb ik inzicht gekregen in mijn gedrag als het om eten gaat en hoe dat invloed heeft op mijn eetpatroon.

Margot,

Dankjewel voor jouw begeleiding.

Je bent echt een coach geweest voor mij. Je hebt mij nieuwe inzichten gegeven. Ik heb het je soms niet makkelijk gemaakt. We hadden dan soms ook pittige gesprekken maar hierdoor heb ik veel over mezelf geleerd en heb je mij laten inzien hoe mijn gedrag invloed had op mijn oude eetpatroon en tijdens mijn dieet. Zo heb ik onder andere geleerd dat eten voor mij troostend of belonend was net als vroeger het snoepje of koekje tegen de pijn. Of wanneer ik iets goed had gedaan "pak maar een snoepje", dat het dus veel dieper zit en vandaaruit soms zo moeilijk is.

Maar ook de fijne gesprekken bij jou in jouw praktijk aan huis op de grote rode bank. Je was niet alleen geïnteresseerd in hoe het met mijn dieet ging maar ook met mij als mens verder. Wat mij bezighield etc. Want jij zei altijd als het met jou niet goed gaat kan het met je dieet ook niet goed gaan.

Iedere keer als ik weer onze afspraak in mijn agenda zag staan werd ik blij want jippie ik mag weer naar Margot.

Jij hebt mij zoveel gegeven ik ben nu op mijn gewicht. En anders dan de eerste keer bij de vorige consulente heb ik nu ook echt gevoel dat ik mijn manier gevonden heb hoe ik op dit gewicht kan blijven. Dankjewel.

Ik heb mijn gewicht bereikt voel me gewoon weer lekker in mijn vel.

Jij maakte het echt verschil door de tijd die je in mij stak, het geduld en jou luisterende oor aangevuld met de adviezen en lieve bemoedigende woorden in jouw praktijk of thuis wanneer ik de doos opende met een tekstje in de deksel van de doos.

Je hebt mij altijd fijne tips gegeven over eten en hebt mij echt leren koken met jouw nieuwe lekkere recepten.

Ik blijf af en toe gewoon nog terug komen al is het voor de fijne gesprekken.

Dankjewel!

Esther.

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Margot Molewijk

Margot Molewijk
Maak een afspraak
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten