Kim - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger

06/09/2016 in: Cliëntervaringen

Vanaf half juni 2016 ging de knop om, ik was klaar met mijn lichaam en er moest iets veranderen: er moesten een paar kledingmaten af!

/uploads/marianne-berger/kim-succesvol-afgevallen-bij-marianne-berger-in-leusden.jpg
Vanaf dag 1 dat ik gestart was met het Cambridge stappenplan (stap 1) was ik super gemotiveerd.  En nog steeds, want met zulke goede resultaten en complimenten van mensen uit mijn omgeving is de kracht en stimulans om door te gaan enorm.  Het is niet altijd even makkelijk, geen wijntjes, niet meer lekker uit eten en met veel moeilijke momenten. Maar elke week als ik bij mijn consulente mijzelf opnieuw moest wegen was het resultaat goed en kon ik er weer tegenaan. Na jaren kan ik weer zeggen dat ik gelukkig ben met mijn lichaam en ik zit veel en veel lekkerder in mijn vel. Ik ben vier kledingmaten afgeslankt!

Mijn vrienden en familie complimenteren me nog steeds elke dag en zelf ben ik enorm trots. Dit had ik niet durven dromen. Marianne heeft mij de afgelopen periode heel goed begeleid, ook buiten onze consulten om kon ik haar altijd bereiken en beantwoordde ze mijn vragen en gaf ze advies. Ze stimuleerde mij en hielp me door de moeilijke momenten heen, precies wat je dan nodig hebt.  Zonder haar was het me niet gelukt. Twijfel niet langer en ga ervoor, als ik het kan, kan iedereen het!

Groetjes, Kim

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Marianne Berger

Marianne Berger
Maak een afspraak
Claire - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger

Claire - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger...

Ik ben heel blij met het resultaat en zou nooit meer terug willen naar mijn 'oude levensstijl'. Ik voel mijzelf een stuk...

Lees meer

Aafke - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger

Aafke - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger...

Eind mei 2017 de stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen met Marianne....

Lees meer

Tamara - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger

Tamara - Succesvol afgevallen bij Marianne Berger...

Ik durf mezelf weer te laten zien en krijg zo vaak te horen van mensen "Wauw ik herken je bijna niet meer, wat een metam...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten