Loes de Winter werd in 2010 door de publieksjury gekozen tot Afslanker van het Jaar

01/01/2015 in: Cliëntervaringen

Loes de Winter werd in 2010 door de publieksjury gekozen tot Afslanker van het Jaar. Deze finaleavond werd gepresenteerd door Henkjan Smits, die in 2009 zelf flink afviel met het Cambridge dieet (nu: The 1:1 Diet).

/uploads/anuscka-van-der-horst/afslanker-van-het-jaar-loes-de-winter.jpg
De uitverkiezing van Loes had niet zozeer te maken met het feit dat Loes veel overgewicht verloor, als wel met het symbolische ‘gewicht’ daarvan. Loes moest in haar strijd tegen de kilo’s hindernissen overwinnen die gewichtsverlies extra moeilijk maken: fibromyalgie, lymfoedeem en twee versleten knieën.

Loes zegt hier zelf over:

Erkenning

“Deze uitverkiezing was voor mij een grote erkenning. Misschien wel voor alle mensen die nagewezen worden omdat ze ‘te dik’ zijn, maar daar niet altijd zelf schuld aan hebben. Dankzij Cambridge (nu: The 1:1 Diet) heb ik een streefgewicht bereikt, waar ik heel trots op ben. Dat ik dit door mijn ziektebeeld steeds in de gaten moet blijven houden, heb ik er voor over. Ik heb een enorm druk sociaal leven en kan daar op deze manier met volle teugen van genieten.”

Support

“De support van Anuscka is voor mij heel belangrijk geweest. Juist omdat het afslanken bij mij langzamer gaat dan bij anderen, heb je een lange adem nodig. Dan is het fijn iemand achter je te hebben staan, waar je blind op terug kunt vallen. Ook voor mijn gewichtsbehoud ben ik altijd bij haar gebleven. Waar ik de moed eigenlijk al opgegeven had, is voor mij een droom uitgekomen. Ik heb veel meer energie om dingen te ondernemen en heb daar vervolgens ook weer veel meer plezier in. Van mij mag dat altijd zo blijven!"

Waarom Cambridge?

“Eigenlijk had ik voor mezelf al besloten dat ik klaar was met al die diëten. Een goede vriendin heeft mij letterlijk meegesleept naar Cambridge. Cambridge is voor mij het ei van Columbus. Door zijn duidelijke richtlijnen en de geweldige begeleiding, ga je er helemaal voor. Qua smaak vind ik de shakes, de repen en de soepen bovendien van prima kwaliteit.”


Met ingang van januari 2020 is de naam Cambridge Weight Plan gewijzigd in The 1:1 Diet (by Cambridge Weight Plan)


Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Anuscka van der Horst

Anuscka van der Horst
Maak een afspraak
Een modelvoorbeeld gewichtsbehouder, die haar levensstijl volledig heeft omgegooid.

Een modelvoorbeeld gewichtsbehouder, die haar leve...

Francis Roelofs was in 2013 finalist bij de Afslanker van het Jaar. Sindsdien heeft zij haar streefgewicht uitstekend we...

Lees meer

Definitief de  weg naar een gezonde leefstijl ingeslagen

Definitief de weg naar een gezonde leefstijl inge...

Sander en Carole Hagemans hadden september 2015 een wens: Slank op vakantie, om in februari 2016 hun 12,5 jarige bruilof...

Lees meer

Van kinderzitje tot pirouette

Van kinderzitje tot pirouette...

Gerda van Rijn moest even de knop om zetten. Toen dat lukte, ging het bijna als vanzelf. Ze haalde niet alleen haar stre...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten