Mam, ik ben zo blij dat ik nu met mijn armen om je heen kan knuffelen

01/01/2013 in: Cliëntervaringen

Afkemarij

Mam, ik ben zo blij dat ik nu met mijn armen om je heen kan knuffelen

Hoe mooi is het als je zoon dat tegen je zegt!

Afkemarij besluit net voor oud & nieuw samen met haar vriendin Wendy te starten met het Stappenplan van Cambridge Weight Plan. Ze is klaar met het gejojo! Ze is dit jaar 40 geworden en dit wilde ze met een gezond gewicht vieren, wat haar is gelukt!

De grootste veranderingen die ze gemerkt heeft nu ze haar kilo’s kwijt is, is dat alles makkelijker gaat. Sporten, traplopen, alles gaat makkelijker en sneller.

Vooral met sporten merkte ik dat heel duidelijk. Ik zei weleens: "Het voelt alsof ik met mijn zoon van 10 op mijn rug aan het sporten ben, die er nu vanaf is, en ik verder ben gaan sporten. Ik dacht altijd dat ik een slechte conditie had, maar dat is helemaal niet waar!”

En dan nog een luxe probleem; een hele nieuwe garderobe. Niet meer kleding kopen omdat het past en wel ok staat, maar kleding die mooi staat! Maar wat is dan eigenlijk je stijl? Er zijn zoveel verschillende stijlen en kleuren, Afkemarij is geregeld na het shoppen met lege handen thuisgekomen, omdat ze geen keuze kon maken.

“Mijn advies voor beginners; maak je motivatie waarom je wilt afvallen helder, dan kun je het goed volhouden. Besef dat je niet alleen een dieet volgt, maar ook je levensstijl aanpast.”

Ze vindt de producten goed in te nemen en het aanbod aan producten is ruim.

“Ik heb de begeleiding van Marieke als heel prettig ervaren, ze is een eerlijk en oprecht persoon, daar houd ik van. Voor mij was het doen van een dieet waarbij je wordt begeleid door een consulente een stok achter de deur, vooral de weegmomenten.

Marieke, bedankt voor je begeleiding en de gezelligheid! Ik heb me bij jou altijd welkom gevoeld en was erg op mijn gemak.”

Afkemarij

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Marieke van der Meer

Marieke van der Meer
Maak een afspraak
Ik wilde mij gewoon weer Wendy voelen!

Ik wilde mij gewoon weer Wendy voelen!...

Het advies van Wendy luidt: "Ga ervoor! En als je het doet, geen twijfels of het je lukt, het lukt je gewoon!"...

Lees meer

Ik ben trots op mezelf!

Ik ben trots op mezelf!...

"De bekende stok achter de deur had ik nodig"...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten