Manuela

04/09/2014 in: Cliëntervaringen

Dat was de druppel!

Geschreven door: Manuela
Hallo allemaal, Ik zal om te beginnen mij even voorstellen. Ik ben Manuela Elzinga en woon in Almere samen met mijn man en 2 zoons! Ik was zwanger van mijn jongste en ben ik 2,5 kledingmaten aangekomen. Na de bevalling bleven er wat vetjes zitten, maar ja, ik zou gaan trouwen dus ik had een stok achter de deur.. En jawel op mijn bruiloft trouwde ik in maatje 38..

De jaren erna kwam ik weer aan en uiteindelijk was ik het zat en vond het welletjes. Na een tijd lijnen, geheel op eigen kracht, woog ik eindelijk weer op een oké gewicht maar echt lager ging niet meer. Je raad het al de motivatie was weer aardig weg zodra de vakantie om was, en daar ging Maantje weer...
Ik lag een moment in mijn tentje een spannend boek te lezen en ik merkte op, dat mijn hand maar in de koekjestrommel bleef graaien, en ik daarna gerust over ging op de chocola en de snoepjes, om met het avondeten geen honger meer te hebben.. Ik deed het af met ach ik heb vakantie, maar diep van binnen was ik niet blij en wist ik dondersgoed dat ik fout bezig was!
Thuisgekomen ging het me steeds meer tegen staan en kreeg ik op den duur zelfs een opmerking of ik misschien zwanger was... DAT WAS DE DRUPPEL!!!!!
Ik had al van het Cambridge dieet gehoord en het was nu of nooit!! Ik heb een afspraak gemaakt en ben ook gelijk begonnen; natuurlijk kon het me niet snel genoeg gaan!
Ik zag zichtbaar resultaat, dat was natuurlijk een goede boost, al vond ik het weer niet genoeg. Maar ik bleef maar voor ogen houden hoe lang ik bezig was toen ik het op eigen kracht deed, dus daarmee bleef ik wel overeind..
Ik heb gedurende het dieet niet 1x gezondigd, heb heel wat verjaardagen, bbq-s en dagjes uit doorstaan en ook veel mensen "overleefd" die er negatief tegenover staan. Ik werd er sterker van, wilde bewijzen dat dit wel degelijk werkt en dat het vooral niet ongezond is omdat alle dingen die je lichaam nodig heeft in de voeding van Cambridge zit, in vorm van de shakes, soepen of repen. Op den duur ging ik de discussie niet meer aan en zei ik alleen nog maar "wacht maar"...
Nu ben ik ruim 1 kledingmaat omlaag gegaan en weeg ik net iets onder mijn streefgewicht. Ik ben erg tevreden en voel me weer heerlijk in mijn vel! Ik eet weer op gezette tijden en heb weer een goede motivatie om dit zo te houden!!
Veel liefs!
Manuela

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Daphne-Chantal Zanoli

Daphne-Chantal Zanoli
Maak een afspraak
Corry

Corry...

Corry (62): ruim 2 kledingmaten omlaag gegaan!...

Lees meer

Herma Noordijke

Herma Noordijke...

Ik voel me super en energiek!...

Lees meer

Sonja van Eldert

Sonja van Eldert...

"Ik voel me herboren!"...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten