Marcella

01/01/2018 in: Cliëntervaringen

Hallo mijn naam is Marcella en ben 63 jaar. Na bijna mijn hele leven lijnen diëten jojo effect enz enz wilde ik weer wat afvallen, maar op de één of andere manier (ik heb onderhand alle diëten gedaan) lukte het niet om op gewicht te blijven.

/uploads/marielle-keulen-derhaag/clientervaring-vrouw-marielle-keulen-nuttig-bezig-cambridge-weight-plan.png

Alleen Cambridge kende ik nog niet. Ik dacht altijd "dat shaken hou ik niet vol". Ik kwam bij Mariëlle terecht in Nuth en ik heb eerlijk verteld hoe ik erover dacht. Mariëlle heeft mij kunnen overtuigen om toch te beginnen en heeft verteld dat Cambridge tegenwoordig een groot assortiment heeft met o.a. diverse papsoorten, diverse reepsmaken, smoothies en shakes in alle smaken, voor ieder zijn smaak. Het is even wennen, maar Mariëlle zei: “geef het lichaam en geest een paar dagen om eraan te laten wennen” en ja hoor, het honger gevoel was over!

Ook dankzij Stap 1 van het Stappenplan van Cambridge Weight Plan, dat vond ik perfect. 3 keer per dag een shake. Daarna ga je langzaam weer op weg naar gewoon eten, ieder stap een stukje dichterbij. En ben ik hiermee afgevallen? Ja hoor en ik voel me HEERLIJK en als je erbij gaat sporten (dat kan bij Marielle in Nuth), nou dan gaat het helemaal perfect voor je lijf. Dus gewoon doen, als ik het kan, kan jij het ook!!!

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Mariëlle Keulen - Derhaag

Mariëlle Keulen - Derhaag
Maak een afspraak
Franklin Schrijnemakers

Franklin Schrijnemakers...

Ik ben met Mariëlle in contant gekomen door mijn zoon die al meer dan een jaar bij haar cliënt is en die een heel goed r...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten