Mijn dochters verbazing toen we naar de sauna gingen was het leukst

12/10/2018 in: Cliëntervaringen

Gerrie Tichelaar afgeslankt bij Cambridge Franeker

Mijn dochters verbazing toen we naar de sauna gingen was het leukst

Mijn gezondheid is en was voor mij de grootse motivatie om af te vallen. Daarnaast kreeg ik door de overgang last van kwaaltjes die verergeren als je zwaarder bent. Op een beurs in Groningen kwam ik met Cambridge in aanraking; dat was net de trigger die ik nodig had om te starten. Ik heb gegoogled op een consulente in de buurt en kwam bij Cambridge Franeker terecht. Geen seconde spijt van gehad!

Ik voel me nu heel goed, fit en gezond. Alles gaat nu ook veel makkelijker, zoals traplopen, fietsen maar zeker ook het winkelen voor nieuwe kleren!  Ik krijg vaak complimentjes op mijn werk over mijn uiterlijk en dat ik er goed uit zie. Maar het leukste was toch wel mijn dochters verbazing toen we naar de sauna gingen.

Natuurlijk heb ik ook geregeld zware momenten gehad. De coaching helpt dan enorm, maar ook het besef dat je al zover bent gekomen en het gevoel dat je je beter voelt en er beter uitziet. Nu ik op gewicht ben is het soms nog een beetje lastig en gaat het niet altijd even makkelijk. Maar ik ben anders gaan eten en ben me ook bewuster van wat ik eet. Ik gebruik geregeld nog een Cambridge reep als snack tussendoor, gewoon omdat ik dat prettig vind.

Afvallen en op gewicht blijven kan gewoon echt en het voelt heel goed. De wekelijkse begeleiding is fijn en de persoonlijke aandacht is prettig. En ik was helemaal blij met alle lekkere recepten die Linda iedere week weer voor me opzocht.

Gerrie Tichelaar

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Linda Otter

Linda Otter
Maak een afspraak
Je doet het tenslotte voor jezelf en niet voor een ander

Je doet het tenslotte voor jezelf en niet voor een...

Er komt een moment dat je naar jezelf in de spiegel kijkt en denkt "dit wil ik niet."...

Lees meer

Ik had die stok achter de deur echt nodig

Ik had die stok achter de deur echt nodig...

Wat ben ik trots op Tineke! Vol goede moed begon ze met steun van haar man aan het Cambridge Weight Plan Stappenplan. De...

Lees meer

Ik ben me bewuster van wat ik eet

Ik ben me bewuster van wat ik eet...

Ik was al bekend met Het 1 op 1 Dieet (voorheen Cambridge Weight Plan) dus toen merkte dat ik echt veel te zwaar was, da...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten