Mijn gewichtsverlies doet me echt goed

08/01/2020 in: Cliëntervaringen

Na het succes dat zijn ouders ervaarden met het Cambridge dieet, besloot Wesley Bouwmeester het ook te proberen. Eerder dan hij in eerste instantie wilde beginnen, zette hij de stap naar gewichtsverlies. Gezellige avondjes uit laten voor wat het is, kon er bij hem niet in.

Mijn gewichtsverlies doet me echt goed

"Ik ging gewoon elke zaterdagavond met de jongens op stap, maar dan zat ik aan de koffie en het water. Sommigen verdachten me ervan dat ik stiekem wodka dronk. Je had hun gezichten dan moeten zien wanneer ik ’s nachts de auto instapte na de kroeg."

Respect

“In eerste instantie voelde ik me erg aangekeken, als ik met mijn keurige bakje yoghurt aankwam. Maar de reacties waren altijd wel leuk, al helemaal toen ik merkte dat mensen respect hadden voor mijn keuzes. De mensen die vervelend reageerden op dit dieet, lopen nu strak langs mij heen en durven er niets meer van te zeggen.
“Ik heb nu meer conditie, mijn spieren zijn minder snel moe en het voetballen gaat beter. Ik werk met auto’s in het dagelijks leven, ik loop de hele dag tussen de drukte van geparkeerde auto’s door. Soms betrap ik mijzelf erop dat ik onbewust mijn buik inhoud, om achteraf te denken: ik had nog ruim twintig centimeter over. Dat zijn leuke momenten, mijn gewichtsverlies doet me echt goed.”

Nieuwsgierig naar het hele verhaal van Wesley?Benieuwd hoeveel gewicht Wesley is kwijtgeraakt?
Vraag het één van onze The 1:1 Diet consulenten.

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Henk van de Pol

Henk van de Pol
Maak een afspraak
Het geheim naar succes is een goede consulent

Het geheim naar succes is een goede consulent...

Voor een cliënt die het moeilijk heeft is ondersteuning belangrijk, zie onderstaande kerstkaart...

Lees meer

Samen afvallen is prettig.

Samen afvallen is prettig....

Mijn schoonzusje en nichtje zijn ongeveer twee jaar geleden begonnen met Cambridge. Ze hadden beide een goed resultaat. ...

Lees meer

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten