Mijn lijf heeft nu de leeftijd van een 35-jarige

04/06/2020 in: Cliëntervaringen

In de loop der jaren kwam er bij Hans Geijsen ongemerkt steeds meer gewicht bij. Tijdens een dagje shoppen met zijn vrouw was hij er klaar mee. Zelfs het shirt met maat XXL zat hem te strak.

/uploads/ervaringsverhaal-frame-hans.jpg

“De afgelopen jaren ben ik steeds zwaarder geworden. Mijn kledingkast veranderde in een XXL-kast en ik kreeg last van mijn voeten en rug. Toen ik met mijn vrouw een weekendje weg was en ik nieuwe kleding wilde kopen, zat zelfs het grootste T-shirt te strak.

Resultaat
“Eerlijk gezegd had ik nog niet eerder van The 1:1 Diet gehoord, maar ik ben er vol goede moed aan begonnen. Een lastige opgave voor iemand die in de horeca werkt en in de keuken gerechten moet proeven. De eerste twee dagen waren dan ook lastig, maar het vervolg totaal niet. Het resultaat was verbluffend.”

Trots
“Mijn gewicht is stabiel, mijn klachten zijn verdwenen en mijn conditie en kracht enorm toegenomen omdat ik fanatiek ben gaan sporten. Ik voel me goed en zelfverzekerd. Mensen om mij heen zijn verrast en trots. Toen ik weer gewogen werd en naar mijn BMI en alles werd gekeken, had ik de leeftijd van een 35-jarige. Wat wil je, ben je 54 jaar… Hoe mooi is dat!”

Nieuwsgierig naar het hele verhaal van Hans?

Benieuwd hoeveel gewicht Hans is kwijtgeraakt?
Vraag het één van onze The 1:1 Diet consulenten.

Sinds 1 januari 2020 is het Cambridge dieet gewijzigd in The 1:1 Diet. De vroegere Cambridge varianten zijn vergelijkbaar met de eerste Stappen van ons huidige The 1:1 Diet Stappenplan.


Begeleider

Deze cliënten zijn begeleid door:

Mirjam Pierik

Mirjam Pierik
Maak een afspraak
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten